Kaks Nõva päästjat said Tallinna lahel juhtunud õnnetuses vigastada

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Tallinna lahel sai eelmisel neljapäeval merepääste koolitusel juhtunud õnnetuses kolm päästjat vigastada, päästeamet algatas juhtunu uurimiseks menetluse, kirjutas Postimees.

"Koolituse käigus juhtus eelmisel neljapäeval, 22. septembril Tallinna lahel intsident, mille käigus juhtus päästjatega kaks rasket ning üks kerge tööõnnetus. Tööõnnetuste asjaolude väljaselgitamine kestab ehk menetlus on pooleli," rääkis päästeameti pressiesindaja Mari Rebane Postimehele.

Ametlikult kinnitamata andmetel said õnnetuses vigastada kaks Nõva ja üks Kunda komando päästja. Ühel Nõva päästjal oli selgroos mõra ja teine sai põrutada. Kunda päästja murdis õnnetuses varbaluu.

Päästeamet õnnetuse asjaolude kohta täpsemat infot ei avalda, viidates käimasolevale menetlusele, mis peaks juhtunu asjaolud välja selgitamata.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments