Haapsalu valijamees: loodan, et teist korda ei pea minema

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Helle Saarsoo (arvo tarmula)

Helle Saarsoo. Arhiiv

Haapsalu valijamehe, perearstist Helle Saarsoo (Keskerakond) hääl läks valimiskogu esimeses voorus Mailis Repsile. Lääne Elule teadaolevalt hääletas Saarsoo teises voorus Allar Jõksi poolt. Ise ta oma eelistust välja ei öelnud.

Saarsoo ütles, et naasis valimiskogust halva tundega. „Mina tegin oma valiku ära. Ma ei uskunud, et nii suur hulk valimiskogu liikmeid ei teinud,” ütles Saarsoo.

Saarsoo sõnul olnuks õigem, et need, kes tõepoolest ei suutnud kahe vahel valida, jätnuks üldse hääletamata, st sedeli kasti laskmata. „Ja oleks president olnud valitud,” ütles Saarsoo.

Saarsoo ütles, et loodab, et ei pea enam teist korda valimiskokku minema.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
9 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kui
7 aastat tagasi

Saarsood lolli alla silmsd pead. siis võiksid nii kergedti sõnu mitte loopida.

Paha Tunne vol. 2
7 aastat tagasi

Kümnest valijamehest 1 andis hääle Mart Helmele mis tähendab sisuliselt seda, et üks kümnest tahtis tegelikult, et midagi, kas või natuke, muutuks. Praegune tingimusteta kapituleerumine eurokolossi ees hävitab meid kiiremini ja tõhusamalt kui eelmine tööliste paradiis Stalini NSVL eales. Ülejäänutest 4 toetasid Marina Kaljuranda kes on sisuliselt rehvormierakonna variant “B”. Jõks on kloun, Repsist ei tea midagi. Läänemaa omad läksid Tallinnasse mnemoturniiri tegema. Tulemus ongi nagu on. Tegelikult on rahvas Keskrehvormisotspartei rahvavaenulikust poliitikast väsinud. Oli võimalus kollaborantidele koht kätte näidata. Seda ei kasutatud. Tõenäoliselt tuleb see võimalus lihtsalt natuke hiljem. Seni kestab agoonia edasi. Mida meie euroopa “sõbrad” ja “liitlased”… Loe rohkem »

Unesnôiduja
7 aastat tagasi

Mul oleks ka paha tunne kui ma nii loll oleks…

Paha Tunne
7 aastat tagasi

On küll paha tunne kui vaadata mida see “südamehääl” käsib meie valijamehi teha. Kui vaadata tänasest lehest kelle poolt läänemaa valijamehed/naised hääletasid siis tundub, et oigamine stiilis “Appi, see oli mõnitamine!” ei ole kuidagi põhjendatud ega õigustatud. Teile ju meeldib tsirkus ja Te ei tahagi, et midagi päriselt muutuks? Et ei olegi kohe kedagi võtta peale Siimu! Jätkame ennasthävitaval kursil sest meil ei ole alternatiivi? Liiga palju mnemoturniiri lapsepõlves hakkab ajudele…

Kübe
7 aastat tagasi

Mees? Pildil on ju naine. Või mingi soomuutmise värk?

irw
7 aastat tagasi

Noh,laupäeval,laupäeval,kui kuu aega või kauem need kampaaniad kestavad,siis on kõik päevad punased.

irw
7 aastat tagasi

Kindlasti oli pühapäeval vaid proovivalimine ja tuleb kõigil veelkord minna…

to irw
7 aastat tagasi
Reply to  irw

Mis pühapäevasest proovivalimisest kõneled?

ai-ai-hampelmanni
7 aastat tagasi

Reeglid polnud teada või?
Huupi lahmimisega presidenti ei valita!Kui Reps siis Reps,ja teise vooru ajal ümbrik prügikasti.