Läänemaa JK Haapsalu võitis Lasnamäe FC Ajaxi duubelmeeskonda 17:0

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

'Laupäeval võõrustas Läänemaa JK Haapsalu III liiga lääne piirkonna 19. vooru kohtumises Lasnamäe FC Ajaxi duubelmeeskonda.

Ajax tuli Haapsalusse kõigest 8 mängijaga. Kolmemeheline ülekaal kasutati Läänemaa poolt kiirelt ära ning avavärav sündis juba teisel mänguminutil.

Avapoolajal jäi Ajax veel suuremasse vähemusse, kui üks mängija sai vigastada ja kohtumist jätkata ei saanud. Esimese poolaja lõpuks oli Läänemaa 12:0 eduseisus.

Teisel poolajal jätkus väravatesadu. 65. minutil sai vigastada veel üks Ajaxi mängija ning kohtunik oli sunnitud kohtumise varem lõpetama, kuna Ajaxil jäi väljakule vähem mängijaid, kui on lubatud. Jalgpallireeglites on kirjas, et väljakul peab olema vähemalt 7 mängijat.

Selleks ajaks oli mänguseis 17:0 Läänemaa kasuks ning turniiritabelisse läks kirja 17:- võit Läänemaale.

Neli väravat lõid Martin Salf ja Aare Avila, kolm väravat Andres Proosväli ja Kristo Enn ning ühe tabamuse sai kirja ka Morten Saar.

Läänemaa JK Haapsalu eest mängisid Siim Pikkaro, Kaarel Koel, Jako Kariste, Talis Tamm, Aleksei Saveljev, Morten Saar, Aare Avila, Artur Matto, Andres Proosväli, Kristo Enn, Martin Salf ja Andre Kaja.

Läänemaa JK Haapsalu jätkab 41 punktiga neljandal kohal ning Lasnamäe FC Ajax II 12 punktiga eelviimasel kohal kaheteist meeskonna konkurentsis.

Järgmisel nädalal mängib Läänemaa võõrsil FC Nõmme Unitedi duubelmeeskonnaga, kes hetkel on 49 punktiga teisel kohal. Homme kohtub Nõmme võõrsil Pärnu Vaprusega. Võidu korral tõuseb Nõmme taas liigaliidriks. Läänemaa ja Nõmme vaheline kohtumine toimub 2. oktoobril kell 18:00 Tallinnas Männiku kunstmuruväljakul.

Läänemaa Jalgpalliklubi 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments