Kaljuranna ülesseadjate hulgas on Danilov ja Kampmann

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Andres KampmannARHIIV

Täna pärastlõunal esitasid 26 valimiskogu liiget Marina Kaljuranna vabariigi presidendi kandidaadiks valimiskogu esimesse hääletusvooru. Esitajate seas on kaks läänlast – Raimond Danilov ja Andres Kampmann (pildil) – ja endine haapsallane Maido Nõlvak.

Eesti Rahvusringhääling edastab, et Marina Kaljuranna seadsid üles Jüri Allik, Mihkel Rebane, Raivo Raja, Andres Kampmann, Ave Visor, Kaido Katalsepp, Raimond Danilov, Veiko Erm, Kandela Õun, Liivi Vähesoo, Valdo Palu, Aavo Sõrmus, Mark Soosaar, Külli Tammur, Ene Preem, Jaanus Saat, Uno Silberg, Maido Nõlvak, Urmas Kristal, Eda Arusoo, Sirje Simmo, Toomas Jürgenstein, Toomas Nõmmiste, Rainer Vakra, Heljo Pikhof ja Taivo Kirm.

Äriregistri andmeil kuulub neist valjameestest kuus SDEsse (Simmo, Nõmmiste, Jürgenstein, Soosaar, Vakra, Pikhof), kaks Reformierakonda (Erm, Saat), kaks IRLi (Raja, Katalsepp) ja kaks EKREsse (Silberg, Danilov).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Enne+mõõda,+siis+lõika
7 aastat tagasi

Eda Arusoo samuti sotside pundis, küll erakonda kuulumata

Juku
7 aastat tagasi

Nii noor mees,Andres Kampmann, ja nii poliitikakauge?Kaljuranda valides valid ju reformide tagatoa tegelased Autorollod.Meeldib?Kui Kallas saab pukki,siis on meil oma füürer keelan,käsen.Ja ajama hakkab ta euroopa asju.Rail Baltic vaja iga hinna eest valmis teha,missest, et poolitab Eesti körge taraga ja söidab läbi inimeste kodude,tuleb ju sundvöörandamine.Ja Kallas ei ole veel rahvale veenvalt selgitanud,miks on ta hämarad teod 70aastaks salastatud.(10milli,VEB fond,R-hooldus).Ja kuidas on lood tema kodakondsusega?Sündis Läti kodakondsusega juudi soost perekonda,ta sünninimi olevat Simeon Goldberg.Aga ju miljonitest leidus ka raha,et puhtad eesti kodakondsusega paberid soetada.Kas aga seda kodakondsust ei peaks kontrollima?Väärikaim president Eestile on Allar Jöks.Tahame ju elada korruptsiooni-,pettuste ja valedevabas… Loe rohkem »

andres
7 aastat tagasi

Kremli leib on pikk ja soolane…

vaataja
7 aastat tagasi

Vägas nõrk etteaste Marusjalt tv 3s.

...
7 aastat tagasi

Kõik õige.

Hmm
7 aastat tagasi

Mulle tundub hoopis, et LE tegeleb sarnaseid nupukesi vorpides (kus on ühel või teisel moel EKREt mainitud) provokatsiooni ja klikikogumisega 😉

Kas
7 aastat tagasi

Lääne Elu ei saa oma kommentaariumi sulgeda, see pole enam sõnavabadus vaid vaenu õhutamine. Absoluutselt iga päevapoliitilise artikli alla ilmuvad kommentaarid a’la kes pole ekre, on kloun, ahv või mõni muu olend. Kes need tegelased ise on? Imbetsillid?

2. kodanik
7 aastat tagasi
Reply to  Kas

Millest järeldus, et kui ei olda rahul Kaljuranna toetamisega, siis kohe EKRE mängus? Ühestki varasemast kommentaarist sinu väitele küll tuge ei leia.

ats
7 aastat tagasi

Need 26 klouni on nòus sellega,et Eesti omariiklus on vàhetàhtis detail,et okupatsiooni pole olnud,et pagulasi tuleb massiliselt sisse tuua,et topeltkodakondsus ja kakskeelsus on hàdavajalikud. JÀTKE NEED NIMED MEELDE

IRWQ
7 aastat tagasi

Üsna kesine saak – 26 klouni vaid !

jaminaka
7 aastat tagasi

Ei kuulu see prillidega ahv enam EKREsse.