Vabaerakonna fraktsiooni suurim kuluhüvitiste tarbija oli Artur Talvik

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Artur Talvik arvo tarmula (1)
Artur Talvik. Foto: Arvo Tarmula

Riigikogu Vabaerakonna fraktsiooni liikmetest oli ülekaalukalt suurim kuluhüvitiste kasutaja esimesel poolaastal Artur Talvik, kes kasutas ära 80,4 protsenti talle seadusega võimaldatud kuluhüvitistest.

Kui Talvik oli kasutanud ligi 4982 eurot kokku saadikutele eraldatud 6193 eurost ja 53 sendist, siis fraktsiooni suuruselt järgmine kulutuja oli Monika Haukanõmm, kes oli kulutanud 4144 eurot ehk 66,9 protsenti lubatud mahust.

Andres Ammas oli kasutanud 60,1 protsenti, Külliki Kübarsepp 56,8 protsenti, Andres Herkel 55,5 protsenti Jüri Adams 41,5 protsenti, Ain Lutsepp 33,5 protsenti ja Krista Aru 20,5 protsenti maksimaalsest kuluhüvitise mahust.

Kokku kasutasid Vabaerakonna fraktsiooni liikmed esimesel poolaastal kuluhüvitisteks 25 711 eurot, mis on 51,9 protsenti kokku fraktsiooni liikmetele seadusega võimaldatud kuluhüvitistest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments