Saarte Hääl: saarlasest moslem lahkus perega Eestist

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kätlin Hommik-Mrabte
Kätlin Hommik-Mrabte. Foto: Erakogu

Saarlasest moslem, arabist ja islamoloog Kätlin Hommik-Mrabte lahkus koos perega Eestist väidetavalt tagakiusamise tõttu, kirjutas Saaremaa päevaleht Saarte Hääl.

Mitme endise kolleegi, Saaremaa ühisgümnaasiumi õpetajate sõnul kolis Kuressaares elanud Kätlin koos kolme poja ja abikaasaga Iirimaale ja töötab seal. Samuti käivat sealses koolis tema vanim poeg, kes praegu kuulub siiski ka SÜG-i õpilaste nimekirja.

Kätlin Hommik-Mrabte oma lahkumise põhjusi kommenteerida ei soovinud. “SÜG-i õpetajad pole siis kõik ilmselt väga hästi informeeritud,” kirjutas ta sotsiaalmeedia kaudu saadetud sõnumis. Samuti teatas ta, et ei ela Iirimaal.

Kätlin Hommik-Mrabte on eestikeelse veebilehe www.islam.pri.ee üks asutajatest.


Vt la siit: "Eestlasest muslim: leidsin koraanist oma mõtted"

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Mart
7 aastat tagasi

huvitav-huvitav, kui ma lähen Saudi-Araabiasse või muusse islami maale elama ja ma tahan, et mu usku austatakse, tahaks käia lühikeste pükstega väljas, miks krt, siis mind ei kiusata ???
ma ei vihka moslemeid, vihkem elukutselisi moslemeid. Kätlinile üks küsimus: miks sa ei löhe elama paradiisi, mingisse islami maasse ??

Tavaline eestlane
7 aastat tagasi

Nii kahju, et meil nii palju lolle kaasmaalasi on. Aga mis seal ikka… jätkake kommenteerimist teemadel, millest te midagi taipa. Või siis minge idioodimaale tagasi ja võtke kaasdebiilikud kaasa.
Ülejäänud inimlikud inimesed saavad siis ehk normaalselt edasi elada. Tääänks (Y)

raivo+2010
7 aastat tagasi

Miks ei võtnud siit omasuguseid debiile kaasa

Altperekalju
7 aastat tagasi

Kēna koduteed väärjumalate kummardajale!

Herbert+ving
7 aastat tagasi

Vanasti ei tohtinud “Töörahva lipu” artikleid ka kommenteerida!

IRWQ
7 aastat tagasi

Ei saanud piisavat tähelepanu – saarlased lihtsalt boikottisid teda ja siis polnud muud tarka teha kui kuidagi endale profiiti lõigata – laseme jalga , nutame euroopas : näe diskrimineeritakse , ei anta megapalka ja ei kummardata ette-taha .
Head teed sellistel minna !

sahiib
7 aastat tagasi

Ka siin on kommenteerimine keelatud.
Artikkel 12.09/13:57

Saare naine
7 aastat tagasi

Kohalikus lehes on kommenteerimine keelatud…kah üks “demokraatia” järjekordseid ilminguid ilmselt.

sahiib
7 aastat tagasi

Ei teadnudki, et saarlased loevad ka lääne elu.

Volli,+saarlane
7 aastat tagasi
Reply to  sahiib

Loevad, palju loevad. Ek konkreetne artikkel ole loetav seetõttu, et Saarte Hääle kirjutise lõpus on viide ka Lääne Elu kirjutisele.

Mina hoian aga Lääne Elul silma peal, kuna Hiiu, Saare ja Läänemaa (+Pärnumaa) tahetakse liita üheks regiooniks ja parem on juba natuke ette teada, mis käki Neeme Suur jälle kokku keerab – see hakkab ju mõjutama ka saarlaste ja hiidlaste eluolu.

saarlane
7 aastat tagasi

huvitav miks kohalikus lehes kommenteerida ei saa.