Kirblas läks piimaauto ümber

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaal Lihula vallas Kirblas Virtsu-Risti manateel läks esmaspäeva hommikul ümber piimaveoki järelkäruna veetud tsistern.

Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais ütles, et teade päästekeskusesse kell 10.20.

„Teatati, et piimaveoki järelhaagis on külili sõiduteel. Kui päästjad kohale jõudsid, selgus, et selle tagajärjel on tsistern osaliselt purunenud ja osa piima välja voolanud. Päästjad hakkasid piima järelhaagise tsisternist ümber pumpama piimaveoki tsisterni. Praeguseks on järelhaagise kahest sektsioonist on piim juba välja pumbatud ja praegu tegeletakse kolmanda sektsiooni ümber pumpamisega,“ selgitas Kais.

Õnnetuse asjaolusid hakkab välja selgitama politsei.

Haapsalu politseijaoskonna välijuht Indrek Palli sõnul on politsei sündmuskohal ja reguleerib liiklust. Piimaveoki juht ütles politseile, et talle teadmata põhjustel muutus haagis ebastabiilseks ja paiskus ümber. Esialgsetel andmetel oli juht kaine ja õnnetuses viga ei saanud. Juht oli võtnud piima peale Kirblast ja oli teel Virtsu poole.

Kais lisas, et juba on välja kutsutud ka puksiirauto, mis aitaks ümber läinud tsisterni püsti tõmmata.

"Sellel teelõigul liiklejad peaksid arvestama, et nende sõit võib ajaliselt pikemaks venida, kuni tsistern on teelt eemaldatud," hoiatas Kais.

„Palume kõigil, kes õnnetusepaigast mööduvad, olla ettevaatlikud ja varuda aega,“ lisas Pall.

Fotod: Urmas Lauri

piim avarii kirbla

avarii piim kirbla pääste1 avarii piim kirbla pääste2

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maali maalt
7 aastat tagasi

Ei läinud küliti, vaid paiskus külili.

Vihmavari
7 aastat tagasi

Läks küliti.

Herbert+ving
7 aastat tagasi

Nõus A Postimehega kes kustutas kommentaarid pagulaste artikli alt kui sõnavabadust pole pole mul teie töötava lipu paberlehte ka vaja!

A. Postimees
7 aastat tagasi

Miks on jälle eksitav pealkiri ?
Ei saa te sellega endale lugejaid-tellijaid juurde. Pigem vastupidi.