MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Seltsi teade

Kylaline

info@le.ee

MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Selts kuulutab välja EMKF meetme „Kalanduspiirkonna kohaliku arengu strateegia rakendamine” 2016. aasta taotlusvooru

Projektitoetuse taotlusi võetakse vastu järgmistes tegevussuundades
1. Kalasadamate ja lossimiskohtade uuendamine. Toetusvahendite maht 202 941 €
2. Kalandustoodete töötlemine ja otseturustamine. Toetusvahendite maht 202 941 €
3. Majandustegevuse mitmekesistamine. Toetusvahendite maht
182 647 €
4. Kalavarude taastootmine ja kudealade taastamine. Toetusvahendite maht 20 294 €
5. Kalanduse/merenduse traditsioonide edendamine ja sotsiaalse heaolu edendamine. Toetusvahendite maht 67 647 €

Projektitoetuste taotlusi võetakse vastu 19.–23. septembrini 2016.
Projektitoetuste taotlusi saab esitada paberkandjal MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Seltsi kontoris aadressil Nurme 2, Haapsalu, kell 9–16.
Posti teel võib taotlusdokumendid saata aadressil Nurme 2, 90501 Haapsalu. Postiga saadetud taotlused peavad kandma hiljemalt 23. septembri postitemplit.
Digitaalselt allkirjastatud taotlusi võib saata e-posti aadressil info@lrs.ee. Digitaalselt allkirjastatud taotlusi võetakse vastu 23. septembrini kl 19.
Taotlusvormid leiab ühingu koduleheküljelt www.lrs.ee, alajaotus taotlusvormid ja nõutavad dokumendid, või PRIA koduleheküljelt www.pria.ee.

Projektitoetust saavad taotleda:
juriidilised (kalandussektori- ja sektorivälised) isikud, kelle asu- või tegevuskoht on Läänemaal Hanila, Lihula, Ridala, Martna, Lääne-Nigula, Noarootsi, Nõva või Vormsi vallas või Haapsalu linnas. Välja arvatud investeeringud otseturustamisse, mis on abikõlblikud igal pool Eestis.

Projektitaotluste hindamine
Esitatud taotlusi hindab MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Seltsi üldkogu kinnitatud 9-liikmeline hindamiskomisjon kriteeriumite alusel.
Projektitaotluste detailse hindamiskorra ja kriteeriumitega saab tutvuda ühingu koduleheküljel www.lrs.ee projektitoetuste alajaotuses.

Konsultatsioonivõimalused
Info ja konsultatsiooni saamiseks võib kontakti võtta telefonidel 528 6024 ja 5301 9815 või MTÜ Läänemaa Rannakalanduse Seltsi kontoris aadressil Nurme 2, Haapsalu, äripäeviti. Kohtumiseks palume ette kokku leppida. Valiku abimaterjale taotluse koostamiseks leiab ühingu koduleheküljelt www.lrs.ee abimaterjalide ja nõustamisvõimaluste alajaotusest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments