Septembrist muutub liini Haapsalu – Taebla – Linnamäe sõiduplaan

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

1. septembrist muutub maakonnaliini nr 36 Haapsalu – Taebla – Linnamäe sõiduplaan. Muudatusega tagatakse Turvalepa, Kedre, Leediküla ja Uugla külade elanikele parem ligipääs ühistranspordile, teatas Lääne maavalitsuse pressiesindaja Liivi Ollino.

 Väljumine Haapsalust kell 10.05 tuuakse kahel päeval, teisipäeval ja laupäeval, 15 minutit varasemaks. Nendel päevadel on uus väljumisaeg kell 09.50 ning liinile lisatakse uued peatused: Turvalepa, Kedre, Leediküla, Koela tee, Uugla ja Lihatööstuse. Buss ei läbi Koela peatust. Marsruut pikeneb 10 km võrra, kuid saabumisaeg Linnamäele jääb samaks ehk kell 10.45.

Väljumisele Linnamäelt kell 11.15 lisatakse kahel päeval, teisipäeval ja laupäeval, uued peatused: Lihatööstuse, Uugla, Koela tee, Leediküla, Kedre ja Turvalepa. Buss ei läbi Koela peatust. Marsruut pikeneb 10 km võrra ja Haapsallu jõuab buss 15 minutit hiljem ehk kell 12.10.

Need kaks päeva annavad nimetatud külade elanikele võimaluse käia mõistliku ajakuluga Linnamäel poes. Lisaks hakkab maakonnaliin nr 36 täiendama uut avatavat maakonnaliini nr 33 Linnamäe – Uugla – Leediküla – Turvalepa – Haapsalu, mis on käigus tööpäeviti hommikusel ja õhtusel tippajal. Samuti on alates septembrist võimalik bussiga nr 36 Haapsalust külastada Leediküla kalmistut.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments