Risti kooli direktoriks saab Tiina Puusalu

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Risti kool (Markus Sein)  (20)

Risti kooli hakkab juhtima Tiina Puusalu. Foto: Markus Sein

Uuest õppeaastast hakkab Risti kooli juhtima kunagine mereakadeemia õppejõud Tiina Puusalu.

Puusalu on saanud keskhariduse Tallinnas, lõpetanud Tartu ülikooli matemaatikaõpetajana, hiljem sai gümnaasiumi informaatikaõpetaja kutse. Ta on töötanud matemaatikaõpetajana Lasnamäe üldgümnaasiumis ja Sinimäe põhikoolis. Aastail 2000–2005 oli ta Sinimäe põhikooli direktor.

Aastani 2012 töötas Tiina Puusalu mereakadeemias õppejõu, seejärel informaatika õppetooli juhataja ja prorektorina. Viimased kaks aastat on Puusalu tegutsenud FIEst koolitajana.

Tiina Puusalu oli Risti kooli direktori kohale ainus kandidaat. „Eeldame, et leidsime tubli inimese,” ütles Lääne-Nigula vallavanem Mikk Lõhmus.

Puusalu ise ütles, et ei soovi kommentaare anda enne, kui tema tööleping on allkirjastatud. Puusalu on ametis 1. septembrist. Mikk Lõhmuse sõnul peab Puusalu oluliseks kooli omanäolisuse ja traditsioonide säilitamist ning leiab, et töökoht võimaldab tal realiseerida oma teadmisi ja kogemusi.

1. septembrini juhib Risti kooli Argo Roos. Üheksa aastat kooli juhtinud Roos teatas juunis, et lahkub ametist. Roos põhjendas lahkumist sooviga otsida uusi väljakutseid. „Tulin omal ajal kooli juhtima kolmeks aastaks, aga jäin üheksaks,” ütles Roos toona.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments