Erkki Raasuke: saame praegu riigilt kehva juhtimist

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 

LHV panga ja Eesti Energia nõukogu esimees Erkki Raasuke ütles intervjuus Eesti Ekspressile, et valitsus juhib riiki halvasti, sest valitsus on võimetu otsuseid teoks tegema või kokkulepetest kinni pidama.

„Taavi Rõivaselt ei peaks küsima, miks meil pole 5protsendilist majanduskasvu, vaid miks nad valitsuses – Eesti kõige nähtavamas meeskonnas – teevad nii, nii või nii. Miks te igapäevaselt purelete? Miks te olete võimetud asju ellu viima? Miks on nii, et kui te ühel päeval lepite kokku, siis teisel päeval kokkulepe enam ei kehti? Kuidas me ei suuda panna nelja praami saarte ja mandri vahel liikuma?” rääkis Raasuke.

Raasuke märkis, et Eesti Energia varasid tuleb aasta lõpus uuesti alla hinnata, sest valitsus pole suutnud kokku leppida elektrituru seaduses. „Kaks ministrit on eri meelt. See ei ole hea juhtimine, kui me kõik koos maksame koostööraskuste eest üheksakohalisi summasid. Mitme äriühingu juhatuse ja nõukogu liikmed (Tallinna Sadam, Elering – toim.) on käeraudades ära viidud. Kas mõistetud süüdi või saanud kahtlustuse. Kõik saavad ise juhtimise kvaliteedile oma hinnangu anda,” märkis Raasuke.

Intervjuud loe siit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
dollar
7 aastat tagasi

Miks Raasukese juhiamet Rootsis nõnda lühikeseks jäi? Kehv juhtimine? Ja nüüd õpetab teisi. Lääne kvaliteeti sellelt mehelt ei saa võiks siit teha järelduse.

jaku
7 aastat tagasi

Peagi saame presidendi paika,üks mure vähem– kasuks seegi,ja pole vahet,kas Kaljurand või Reps,sest mõlemad on v ä g a head!