Läänemaa JK Haapsalu kaotas Raplale

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

jalka piltLäänemaa JK Haapsalu. Foto: erakogu

Läänemaa JK Haapsalu kaotas kodus 1:2 Raplamaa jalgpallikoolile ning langes liigatabelis neljandaks.

Läänemaa võõrustas laupäeva õhtul ligi 120-pealise publikuga Haapsalu linnastaadionil Raplamaad. Kohtumist läksid läänlased ka juhtima, kui Läänemaa uus ründaja Georgi Ivanov meisterlikult keskväljal mitu vastast üle mängis ja seejärel ligi 25 meetri pealt täpse löögi värava nurka saatis – 1:0 Läänemaale.

Tervee avapoolaja eredaim hetk sündis Andres Proosvälja avanemisest Raplamaa kaitseliini taha, kus väravavahiga üks-ühele jõudes viimane ta tõsise veaga maha võttis, jättes Proosvälja maha lebama verise suu ja kerge hingamisraskusega. Väravavahile olukorrast kollane hoiatuskaart. Proosväli aga taastus ning sai kohtumist jätkata. Välja vahetati aga meeskonna kapten Aare Avila, kes haiguse tõttu end hästi ei tundnud.

Poolaja lõpuks vajus Läänemaa sügavamale kaitsesse ning palli valdas peamiselt Raplamaa. Kõige lähemale viigiväravale jõudsid vastased poolaja lõpus, kui Karel Saarkopli palli väravasuult ära puhastas.

Teisel poolajal sai Raplamaa kiirelt mängu tagasi, kui väljakukohtunik Urmo Visnapuu Bert Rotbergi vastu käega mängu eest penalti määras. Penalti realiseeris Janar Soomre – 1:1.

Läänemaa mäng vajus veelgi enam ning peatselt läks Raplamaa juhtima, kui nurgalöögist Ken Krister Maalinn palli väravasse suunas – 1:2 Raplamaale.

Enne kohtumise lõppu tekkis Läänemaal omakorda veel mitu head võimalust mänguseis viigistada ning ehk isegi ka võita, kuid õnn ei olnud sel korral läänlaste poolel ning Raplamaa võttis Haapsalust olulised kolm punkti ning tõusis liigatabelis teisele kohale.

Pühapäeva õhtul alistas Pärnu JK Vaprus 8:0 FC Lelle ning tõusis Läänemaast mööda kolmandale kohale. Liigatabeli tipus jätkab FC Nõmme United II, kes samuti tagasi ei hoidnud ning alistas Kernu Kadaka koguni 13:2.

Läänemaa JK Haapsalu mängis koosseisus Hendrik Siht, Karel Saarkopli, Jako Kariste, Bert Rotberg, Kaarel Koel, Kristo Enn, Talis Tamm, Martin Salf, Aare Avila, Andres Proosväli, Georgi Ivanov. Vahetusest sekkusid Leonid Bragin, Morten Saar ja Rivo Reinsalu.

Läänemaa JK Haapsalu järgmine kohtumine toimub järgmisel pühapäeval, 28. augustil, kui sõidetakse külla FC Lellele, keda kevadringis koduväljakul 4:0 võideti. Kohtumine algab kell 14:00 Lelle staadionil.

III liiga lääne tsooni esinelik:
1. FC Nõmme United II – 89:30 40p
2. Raplamaa JK – 50:18 36p
3. Pärnu JK Vaprus – 45:18 36p
4. Läänemaa JK – 44:9 34p

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Chan
7 aastat tagasi

minu poiss käib korvpall trenn

Chan
7 aastat tagasi

selle puri võid endale sisse istutada

chin
7 aastat tagasi

Õige, korvpalli, vehklemist ja purjetamist peab Haapsalu toetama.

Chan
7 aastat tagasi

nu ma räägin poisid. selle pärast meie linn toetama ainult korvpall ja vehklus. peate parem mängima ja võitma, muidu jama jama.