Andres Ammasest sai Vabaerakonna esinduskogu aseesimees

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

rannalõõts ammasAndres Ammas. Foto: Arvo Tarmula

Vabaerakonna esinduskogu valis uueks tegevusaastaks uue eestseisuse – esimees on Jaanus Ojangu, aseesimehed Andres Ammas ja Neeme Kuningas, teatas BNS.

Jaanus Ojangu sõnul on esinduskogu esimene tööaasta ja viis senist kogunemist kinnitanud, et esinduskogul kui tervikul on olnud oluline roll erakonnatöös. Esinduskogu on kui erakonna parlament – siia kuuluvad piirkondade ja toimkondade esindajad, riigikogu saadikud ja erakonna juhatuse liikmed. Neeme Kuninga sõnul on esinduskogu ühtse vaimu äratundmise koht. Andres Ammase sõnul on oluline, et esinduskogul on aega nii töörühmades kui ka ühiselt arutada ja nii tulemuseni jõuda. 

Alanud tööaastal on esinduskogu peateema eelkõige seotud kohalike valimistega, Vabaerakonna seisukohtade kujundamisega kohaliku elu edendamiseks üleriigilisel tasemel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Y
7 aastat tagasi

X,mine metsa oma jutuga.Andres Ammas on aus,pöhimöttekindel ja
sönapidaja.Oleks köik mehed sellised!

x
7 aastat tagasi

Vabaerakond kaotab palju sellise libeda mehega.