Esmaspäeval avatakse uus Kullamaa-Märjamaa elektriliin

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kullamaa alajaam

Kullamaa alajaam. Arhiiv

Esmaspäeval, 22. augustil võtab Elektrilevi ehitajalt vastu uue Kullamaalt Märjamaale kulgeva elektriliini, millega seotud tööd parandavad elektrivarustuskindlust ligi 3000 majapidamise jaoks Märjamaa vallas ja Laukna ümbruses. Elektrilevi võrgus on see 20 aasta järel esimene uuele trassile ehitatud 110-kilovoldine elektriliin, teatas Elektrilevi pressiesindaja Maret Reinumägi.

„Uue ja suurema pingeastme valmidusega liine rajab Elektrilevi juba lähitulevikus järjest enam kohtadesse, mil on potentsiaali kujuneda tõmbekeskuseks. Ühtlasi on uue liini ehitus osa piirkonnas läbi viidavatest mahukatest kaht naabermaakonda puudutavatest elektrivõrgu uuendamistöödest,” sõnas Reinumägi. „Möödunud aastal valmis liiniga ühendatud uuendatud Kullamaa piirkonnaalajaam. 2017. aastal uuendatakse Märjamaa piirkonnaalajaam. Alajaamade uuendamistööd koos kõnealuse liini ehitustöödega tähendavad kokku ligikaudu 3,8 miljoni euro suurust investeeringut.”

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments