Pop-up merekool tegi Haapsalus osalejate rekordi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lastelaager Meresõber (arvo tarmula (22)
Lastelaager Meresõber. Foto. Arvo Tarmula

Sel suvel seitsmes Eesti paigas peetav pop-up merekool „Meresõber” osutus korraldajate üllatuseks kõige populaarsemaks just Haapsalus.

„Ühtekokku osales Haapsalus merekoolis 140 inimest. Lapsi oli 40 ja kiirkursustel osales 100 huvilist. See on rohkem kui kusagil mujal,” rääkis projektijuht Indrek Ilves.

Peaaegu terve suve mööda Eestit ringi rändav merekool annab võimaluse veele minna kahel viisil. 8–16aastased lapsed saavad osaleda viiepäevases merekoolis ja on tunnipikkused kiirkursused kõigile huvilistele.

„Rahvast on jätkunud igale poole, aga oleme ise ka üllatunud, et Haapsalu nädal on olnud kõige rahvarohkem. Oleks oodanud, et rekord tuleb mõnes suuremas linnas,” lisas Ilves.

Seni on merekool toimunud peale Haapsalu ka Narvas, Pärnus, Tallinnas ja Tartus. Järgmised kaks nädalat on merekool Kuressaares ja augusti viimasel nädalal Lohusalus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lapsevanem
7 aastat tagasi

Ootan väga Eliiset ja kõiki teisi toredaid merekooli korraldajaid jälle tagasi! Minu lapsele väga meeldis ja mulle ka! Väike Viik on lastele veesõidukitega harjutamiseks suurepärane koht.