Nõmme Noortemaja uus juht Hele Leek-Ambur lubab lisaruume

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hele Leek-Ambur. Foto: Arvo Tarmula

Hele Leek-Ambur. Foto: Arvo Tarmula
Hele Leek-Ambur. Foto: Arvo Tarmula

Juuli algul tööd alustanud Tallinna Nõmme Noortemaja uus direktor Hele Leek-Ambur ütles, et seoses ringide suure täituvusega saab noortemaja Pääsküla Gümnaasiumisse ruume juurde ning senised tegevuskohad jäävad ka alles.

“Tean ainult seda positiivset plaani, et ruume tuleb juurde, mis avardab võimalusi kindlasti rohkem. Selle üle on mul ainult hea meel. Ruumid tulevad juurde Pääsküla Gümnaasiumisse,” rääkis Leek-Ambur kolmapäeval BNS-ile.

Ta kinnitas ka, et senised Nõmme Noortemaja tegevuskohad jäävad samuti alles.

“Need jäävad ka! Aga need on tõsiselt kitsad ja väiksed nende laste kohta. Ruumipuudus on ikka tõsine,” märkis Leek-Ambur.

Nõmme Noortemaja juht lubas, et võib täpsemalt oma plaanidest rääkida augusti keskel, kui puhkusteperiood on lõppenud ja ta on saanud kõigi noortemaja töötajatega rääkida.

Kevadel põhjustasid Nõmme elanikes protesti kuuldused nagu kavatseks Tallinna linnavõim Nõmme Noortemaja käsutuses olevast kolmest hoonest mõne maha müüa ja selle tegevused Pääsküla gümnaasiumi hoonesse üle viia.

Tallinna linnavalitsus kinnitas Hele Leek-Amburi Tallinna Nõmme noortemaja direktori ametikohale juuni keskel.

1. märtsist 2014 töötas Leek-Amburg Läänemaa omavalitsusliidu tegevdirektorina. Teda tuntakse rohkem maakondliku terviseedendaja ja sellekohaste projektide kirjutajana.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
qw
7 aastat tagasi

Haapsalusse ei puutu see üldse ja Läänemaasse ka mitte. Pole mõtet niisuguseid uudiseid avaldada

?
7 aastat tagasi

No tõesti, mis selle teadmisega nüüd peale hakata- Nõmme noortemaja saab ruume juurde!Kas kohalikest asjadest ei ole mittemidagi enam kirjutada?!

ikka nii.
7 aastat tagasi

Kõik lähevad Haapsalust minema, nagu ka Hele. Siia ei tehta, ega avata midagi juurde. Kõik ikka Tallinna ja Pärnu.

Mari
7 aastat tagasi

Mis see Haapsalusse puutub?

Mati
7 aastat tagasi
Reply to  Mari

Ja kas Lääne Elu on Haapsalu või kogu maakonna leht? Ikka eriline ülbik mõni siin, kujutab ette, et kõik peale Haapsalu on mingi pommiauk.