Anett Vilipuu mängis üle pika aja koondises

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Anett Vilipuu mängus Baskimaaga

Anett Vilipuu palliga. Foto: erakogu

Hetkel igapäevaselt Inglismaal elav, õppiv ja seal treenerina töötav ning West Ham Unitedis mängiv Anett Vilipuu tegi Balti turniiril kaasa kahes kohtumises. Nii Fääri saarte, kui ka Läti vastu sekkus ta mängu vahetusest. Leedu vastu jäi aga pingile. Need olid 19aastase jalgpalluri neljas ja viies mäng Eesti rahvuskoondises.

Vilipuu meelest olid kõik Eesti kohtumised erinevad. Fääri saarte vastu ära antud 2:0 eduseis ja lõpuks viik 2:2 oli väga valus: „Peab terve 90 minutit pingutama. Väga valus, kuid vajalik kogemus.” Teise mängu kohta Lätiga, mis kaotati 0:2, kasutab meie jalgpallur sõna katastroof. „Lätlased mängisid ühtemoodi, pikka palli, kuid meie ei suutnud midagi muuta. Teisel poolajal mäng siiski paranes, kuid tagasi midagi lüüa ei suutnud.” Kõige parem mäng oli Vilipuu meelest mäng Leeduga. Suudeti väga ilusast väravast juhtima minna, väljakul oldi organiseeritud. Ainult üks viga kaitses ja leedulannad suutsid mänguseisu lõpuks 1:1 viigistada. Kokku Eestile Balti turniiril kahe viigipunktiga neljas koht. Naiste Balti turniiri võitis Fääri saarte naiskond.

Kahes mängus paarkümmend minutit mänguaega saanud Vilipuu oli eelkõige rahul sellega, et üle pika aja koondisse pääses. „Oli suur au Eestit esindada. Olen neist kaua aega eemal olnud.” Sunnitud koondisepausi tekitanud vigastusest on ta üle saanud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments