Roots & Kadakas esitlevad Augustibluusil plaati

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Roots-Kadakas_foto-Leif_Laaksonen
Roots & Kadakas. Foto: Leif Laaksonen

Laupäeval, 6. augustil kell 17 esitlevad Andres Roots & Anneli Kadakas Haapsalu Augustibluusil uut viie looga CD-plaati “FiESTa!”, mis on salvestatud tänavu 28. mail Pärnu Endla teatrisaalis toimunud jazzfestivali FiESTa XXX juubelikontserdil.

Pärnu FiESTa juubel oli sündmus, mis muusikud üle 20 aasta jälle kokku tõi – viimati mängisid Roots ja Kadakas koos 1996. aastal Tartu bändis, mis ei andnud ainsatki kontserti.

Slaidkitarrist Andres Rootsi kevadine LP “Roots Music” tõusis aprillis R2 Eesti albumitabeli tippu, ka on ta teeninud viis parima Euroopa bluusialbumi auhinda Kanada veebiajakirjalt Blues Underground Network ning astub Augustibluusi lavale juba 13. korda.

Trummar Anneli Kadakas on tuntud muuhulgas ansamblite Vennaskond, Rasta Orchestra, Rock Hotel ja Dave Benton Latin Band ridadest, bluusi on ta varem mänginud koos Kanada suupillivirtuoosi David Rotundo ja hiljuti lahkunud legendaarse Slavka Kobriniga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments