Ilmateenistus andis üle Eesti tormihoiatuse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

ilmahoiatus 2016-07-26 12.00.12
Ilmateenistuse hoiatused kaardil. Rohelisel alal hoiatused puuduvad. Kollane värv tähendab esimese taseme hoiatust. Ilm võib teatud olukordades olla ohtlik. Arvesta sellega, kui sinu tegevus on ilmast mõjutatud. Jälgi edasist ilmaprognoosi. Kaart: Ilmateenistus

Riiklik ilmateenistus andis 12 maakonnale Eestis esimese taseme hoiatuse, mis tähendab, et ilm võib teatud olukordades olla ohtlik.

Täna päeval sajab mitmel pool hoovihma ja on äikest. Saartel jääb ka päeval hoovihmavõimalus alla 25%, mandri lääneosas on 25-75% ja Ida-ja Lõuna-Eestis üle 90%. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul, äike ajal on tuul puhanguline. Õhutemperatuur on öösel 13..18, päeval 22..27°C.

Homme on rõhuväli meie kohal ebamäärane, sestap püsib suuremas osas Eestis sajuvõimalus 25% piires, Ida-Eestis on aga 50-75%. Tuul on öösel nõrk, päeval puhub mõõdukas läänekaare tuul. Sooja on öösel 13..18, päeval 21..26°C.

Ilmateenistuse andmeil sajab täna pärastlõunal mitmel pool äikesevihma, sadu on kohati on tugev. Äikese ajal võivad kaasneda tugevad tuuleiilid.

Läänemaa kohta teatas ilmateenistus, et sajab äikesevihma, kohati on sadu tugev, äikese ajal on tuul puhanguline.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
lõunaläänlane
7 aastat tagasi

terve päev säras päike ja ei pilveraasugi … vist jäime saarte rohelisse alasse 🙂

või
7 aastat tagasi

-sadu on kohati on tugev-…

Täna päeval päeval...
7 aastat tagasi

On ikka sõnaseadmine.