Vatla baar tõmbus koomale

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

vatla baar
Vatla baar. Foto: erakogu

Hanila vallas Vatla mäel, toidupoe kõrvalmajas avas mai algul uksed baar, mis oli esialgu avatud iga päev, on sellest nädalast avatud vaid reedest pühapäevani.

„Tööjõudu ei ole,“ tõi baari juhataja Mare Rannaoja välja põhipõhjuse, miks tegevust koomale tõmmati. „Märtsikuust alates olen töötajaid otsinud, pole leidnud.“

„Köök on väike,“ ütles Rannaoja. „Ei osanud arvata, et meil hakkab nii palju sööjaid käima. Meie maine on hea, toite kiidetakse.“

Rannaoja sõnul oleks ta üliõnnelik, kui saaks kaks kokka juurde. „Aga mida pole, seda pole,“ nentis baari perenaine.

„Viimane põnts oli see, et baaridaam murdis jalaluu ning ei saa vähemalt neli kuud tööd teha,“ tõmbas Rannaoja koomaletõmbumise põhjustele joone alla.

Kuigi baar on külalistele avatud vaid nädalavahetustel, saab sünnipäeva- ja peielauda ka nädala sees tellida. „Teeme ära,“ kinnitas Rannaoja.

Kunagise kolhoosikontori hoone, kus viimati tegutses baar 14 aastat tagasi, ostis neli aastat tagasi ära Karuse mees Ivan Nikitin. Kaks aastat tehti majas remonti, siis kutsus Nikitin Lihulast pärit Rannaoja omale appi ja baar tegi uksed lahti.

Vatla baar on lahti reedel ja laupäeval kella kolmeni öösel, pühapäeval kella kuueni õhtul.

Lähimad baarid asuvad mõnekümne kilomeetri kaugusel Lihulas, Virtsus ja Varblas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kahtllane
7 aastat tagasi

Ma vist sain kõige jubedama burgeri, mis elus saanud. Konserveeritud maisiga….

SUPER
7 aastat tagasi

Nii super head hamburgerit nagu vatlast sain pole ennem saanud.

Ulvi
7 aastat tagasi

Väga head toidud seal. Suured praed soodsa hinnaga. Oleks lähemal külastaks seda kohta tihemini.

jj
7 aastat tagasi

Minule väga meeldib seal käia lastega söömas.Praade on igale maitsele meie lemmik otse pannilt kooreklops ja need võrratud koogid mida perenaine ise teeb…õnneks käime nädalavahetustel ja saab edadi mugavalt olla…aaa mis kõige olulisem nad ei jäta kunagi lapsi tähelepanuta.alati vestlevad ja naeratavad nad ka nendega..põnnidel ka silmad säravad kui sööma lähme

kristel
7 aastat tagasi

Virtsus baar olemas Mutionu avati 🙂

ma
7 aastat tagasi
Reply to  kristel

ei ole ju pidevalt avatud

mari
7 aastat tagasi

Käisin ka minagi praade oli küll seal igale maitsele. Ja väga head toidud. Aga peale 19.30 tõesti enam soojasi toite ei saanud. Siis olis seina peeal mingid snääkid. Nii kahju et nädala sees süüa enam ei saa.

Virtsukas
7 aastat tagasi

Virtsus ei ole baari. On vaid sadamakohvik.

Arvos
7 aastat tagasi

Süüa polnud seal küll midagi kui nina uksest sisse pistsin. Oleks tahtnud praadi kuid vastu vahtis vaid paar varianti poolfabrikaate.

to mina
7 aastat tagasi

Neil fb leht olemas kirjuta postkasti.

to unesnõiduja
7 aastat tagasi

Tekstis ju kirjas et kliente palju aga pole tööjõudu 🙂