Taebla Suvevolle võitsid Ana Laura Kaasik ja Meelis Nukki

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 19

Taeblas mängiti selle hooaja Credit24 Suvevolle etapp. Naistest olid võidukad Ana Laura Kaasik, Tiia Laidinen ja Hele-Mall Erik ning meestest Martin Loorits, Lauri Loorits, Kristopher Aljaste ja Janar Kuld. Kokku mängiti Suvevollet seitsmel korral.

Võistluste süsteem suvevolles on eriline- opsalemiseks ei pea harrastaja omama võistkonda. Tiimid moodustatakse toimumiskohas mängijate tugevuse (reitingu) alusel. Nii tagatakse võistkondade võrdne sportlik tase.

Kõikide etappide kokkuvõttes parimaid pidasid auhindadega meeles Nevi OÜ, Nordic Lumber AS ja Kultuurkapital. Naiste tpp 10 hooajal 2016 on Ana Laura Kaasik, Aive Aljaste, Kaidi Talts, Kaire Kuura, Eveli Maripuu, Triinu Kont-Kontson, Triin Heilu, Tiia Laidinen, Maret Valk ja Hele Mall Erik. Meestest mängisid ennast kümne auhinna saaja sekka Meelis Nukki, Aivar Pärnpuu, Marko Õunas, Martin Loorits, Andres Kukk, Lauri Loorits, Peeter Simson, Hendrik Naar, Roger Tibar ja Lauri Lilleoks. Parim veteran oli neljandat aastat järjest Aivar Pärnpuu. Noorte arvestuses jäi kolmandat korda ületamatuks Lauri Loorits. Perede arvestuse võitsid esmakordselt Martin, Lauri, Triin ja Katrin Loorits.

Teiseks jäid Kaire Kuura ja Peeter Simson ning kolmandaks Kärolis ja Karina Kungla. Hooajal 2016 mängis Taeblas Suvine võistlussari Credit24 Suvevolle toimus kuuendat aastat. Kokku mängis Taeblas selles sarjas lõppenud hooajal vollet 28 naist ja 50 meest.

Fotod: Andra Kerge

Suvevolle (1)

Suvevolle (3)

Suvevolle (4)

Suvevolle (6)

Suvevolle (7)

Suvevolle (8)

Suvevolle (9)

Suvevolle (10)

Suvevolle (11)

Suvevolle (13)

Suvevolle (14)

Suvevolle (15)

Suvevolle (17)

Suvevolle (18)

Suvevolle (19)

Suvevolle (20)

Suvevolle (21)

Suvevolle (22)

Suvevolle (23)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments