Chalice esineb Haapsalus Hoolekandekeskuse laste toetamiseks

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jarek Kasar alias Chalice ( urmas lauri)
Jarek Kasar alias Chalice. Foto: Urmas Lauri

11. augustil on Haapsalus Grand Holm Marina sadamas heategevuslik Jarek Kasari kontsert.

Kontsert, mille tulu on suunatud Haapsalu Hoolekandekeskuse kasvandike vaba aja võimaluste edendamisele, toimub MTÜ Eesti Asenduskodude Laste Liidu eestvedamisel. Sissepääsuks on annetused alates neljast eurost, külastajatel on võimaluse teha soovi- ja võimetekohane kingitus kohalikule lastekodule.

MTÜ tegevjuhi Marko Adamsoni sõnul on tegemist üritusega, milles on kolm head ühes. „Esiteks tähistame kontserdiga suurejooneliselt organisatsiooni neljandat sünnipäeva ja täname suurimaid toetajaid. Teiseks annab üritus võimaluse panustada Haapsalu Hoolekande laste ja noorte heaolu edendamisse. Ning kolmandaks saab kontserdiga kokku tõmmata pidulikult Haapsalu purjehooaja,“ märgib Adamson säravail silmil.

Haapsalu seotus Lasteliiduga ei piirdu vaid augustikuise kontserdiga. Adamson sõnab, et kohalik hoolekandekeskus on MTÜ partner juba organisatsiooni asutamisaegadest saadik. Lisaks on linnast pärit ka liidu kommunikatsioonijuht, kelle algatusel heategevusliku eesmärgiga kontsert ja toetajate tänuüritus Grand Holm Marinas aset leiabki.

Ürituse toimumispaiga valikul mängis tegevjuhi sõnul märkimisväärset rolli Haapsalus valitsev õhkkond: „Kontserdi tarbeks ideaalne – idülliline merelinn koos imekauni päikseloojangu ja hea muusikaga on kõik, mida hing ühel augustikuisel suveõhtul vajab,“ arvab Adamson. Määravaks sai ka kohalike ettevõtjate heatahtlikkus. Ürituse sujuvat toimimist toetavad kohalikest Hapsal Dietrich, Grand Holm Marina, Markus Sein, Maarika Roosi Photography ja Antti Tsugart. „Täitsa uskumatu, kui vastutulelikud on inimesed Haapsalu linnas,“ rõõmustab Marko.

Adamson ootab Chalice’i kuulama kõiki, kellele pakub naudingut tema looming ja tunne, mis tekib head tehes. Pileti hind on muudetud vabatahtliku suurusega annetuseks, et anda külastajale vabadus otsustada. „Eks igaüks teab ise, kui suurel määral ta meie tegevusi soovib toetada,“ arvab ta. „Siiski – arvestatava annetuse kogumiseks oleme paika pannud madalaima piletihinna, millega kontserdile pääseb – 4 eurot.“

Haapsalu Hoolekandekeskuse juhataja Peeter Alekand peab MTÜ EALL-i ettevõtmist tohutult tänuväärseks ning leiab, et kontserdi tuludest saadav annetus läheb laste ja noorte vaba aja edendamise näol õigesse kohta.

Heategevuslik kontsert algab 11. augustil kell 19.00. Ürituse järelpidu toimub lounge’is Aed. Võta sõbrad kaasa ning tee lõbutsedes Haapsalu Hoolekandekeskuse lastele head!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments