Juulis õitsesid Haapsalus tuhanded nartsissid

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

nartsissid urmas lauri

Foto Urmas Lauri

Haapsalus Mihkli pargis ja Rootsituru ringil lõpetavad õitsemist paar tuhat nartsissi.

Nurmikol jäi kevadisest müügist nartsissisibulaid üle ja aiand pakkus neid tasuta Haapsalule.

Linnahoolduse OÜ heakorrameister Heli Alt alguses ei uskunud, et neid tasub veel tänavu maha panna, aga kui nägi, et sibulatel on juba lehed ja õienupudki, otsustas need maha istutada.

Mihkli pargis õitses 1600 nartsissi, ülejäänu oli Rootsiturul.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
rae
7 aastat tagasi

Väga tore on suvel õitsvaid nartsisse vaadata. Ilusad! Võimalik, et varasematel aastatel on linnas rohkem lillekaunistusi näha olnud. Praegused amplites ja lillekastides olevad lilled on kaunilt kujundatud.

maestro
7 aastat tagasi

Miks kuursaali juurde tuua kalleid roose soolaste tuulte
juurde
Olgu ainult vöörasemad ning püsililled
aru pähe,.,.

linlane
7 aastat tagasi

Linnamajanduse AS ei tegele linna lilledega.. millest siin kaaskommentaatorid räägivad küll?

Enne+mõõda,+siis+lõika
7 aastat tagasi

Linnamajandusel oli eelmisel aastal suur kasum- kui õigesti mäletan-, aga ju seda läheb muuks otstarbeks vaja. Eks meesterahvad näevad ainult naistes ja autodes ilu.

Ja
7 aastat tagasi

kevadeti on kurb vaadata linna kui lillekastid ja peenrad seisavad väga kaua tühjalt! Ometi käib Haapsalus väga palju turiste, kellede ees peaks ometi tegemata töö pärast häbi olema! Promenaadi rosaariumgi on väga halvasti hooldatud, piinlik!

Triin
7 aastat tagasi

Aga kui nüüd päris aus olla, siis Haapsalus pole enam ammu kauneid lilli. Meie lillemajandus on kuidagi väga kokku kuivanud, ei ole see ainus ringteegi meil enam, või suurtes lillekastides, ei kusagil. Kas Linnamajanduse AS ei vaevu enam linna kaunistama ja hoiab lillede arvelt raha kokku, kuidagi mannetu, kõik teised linnad on uhkeis lillerüüdes va Haapsalu.