Haapsalu Rotary klubi andis kolmele gümnaasiumilõpetajale stipendiumi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Haapsalu Rotary klubi andis parimatele Haapsalu gümnaasiumilõpetajale matemaatikas stipendiumi.

Klubi poolt valitud stipendiaadid olid Piia-Katariina Vaan, Hardi Roosi ja Johanna Õun.

"Edu kõigile lõpetajatele edasistes õpingutes," ütles klubi noorsoovahetuse asjur Aivar Kroon.

"Senised stipendiaadid käisid klubil ka külas ning rääkisid oma senistest õpingutest ja edasistest plaanidest," lausus Kroon ja lisas, et kõik noored on olnud väga tublid.

"Rotary klubil on hea meel, et oleme saanud veidi kaasa aidata tublide noorte kõrghariduse omandamisel," tõdes Kroon.

Esimese stipendiumi andis klubi välja neli aastat tagasi. Kui varasemalt on Haapsalu Rotary klubi välja andnud ühe stipendiumi, mis on valdavalt kogunenud klubiliikmete annetustest, siis sel aastal saadi tänu Antti Kammiste toele välja anda kolm stipendiumi.

Noortele veel niipalju infot, et sügiseni saab esitada klubile ka taotlusi järgmiseks hooajaks laagri,- suve.- või aastaseks vahetusõpilaseks kandideerimiseks. Täpsem info noorsoovahetuse kodulehel

Fotod: Markus Sein Rotary stipendiumid (markus sein) (1) Rotary stipendiumid (markus sein) (4) Rotary stipendiumid (markus sein) (2) Rotary stipendiumid (markus sein) (3)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments