Hukkunud piirivalvurid saadetakse viimasele teele Kaarli kirikus

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

kark kammer politsei

Foto: ARVO TARMULA

Juuni lõpus Haapsalu lähistel hukkunud piirivalvurite Renee Karki ja Tarmo Kammeri ärasaatmine toimub kolmapäeval kell 11 Tallinnas Kaarli kirikus.

Talituse viib läbi politsei- ja piirivalveameti peakaplan Valdo Lust. Ärasaatmise alguses on hukkunute sargad kirikus, talituse lõpus kantakse need auvalvega kirikust välja. Edasi liigub Renee Karki sark muldasängitamiseks koos saatjaskonnaga Haapsalu Metsakalmistule. Tarmo Kammeri urn maetakse augustikuus.

28. juunil kella 19.15 ajal leiti Voosi kurgus kaldast paari kilomeetri kaugusel Haapsalu politseijaoskonna mootorpaat. Paadi mootor töötas, paat tiirutas koha peal ning meeskonda selle pardal ei olnud. Kella 19.45 ajal leiti paadi lähistelt uppununa üks piirivalvur ning kella 20.05 ajal ka teise ametniku surnukeha.

Üks hukkunutest oli üleminspektor Tarmo Kammer, kes töötas Lääne piirkonnas piirivalvurina 1996. aastast alates. Teine hukkunud ametnik oli komissar Renee Kark, kes töötas piirivalvurina piirivalve loomisest alates 1991. aastal ning sellest suurema osa Haapsalu kordonis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments