Rannajalgpalli Eesti koondises mängivad Priit Mäeorg ja Rasmus Munskind

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Priit-Mäeorg

Rannajalgpallur Priit Mäeorg. Foto: erakogu

Eesti rannajalgpallikoondis osaleb reedest pühapäevani Moskvas toimuval Euroliiga B-divisjoni põhiturniiril. Hea uudis on, et kümneliikmelisse Eesti koondisse kuulub koguni kaks läänlast. Kui Priit Mäeorg teeb koondises kaasa juba viiendat aastat, siis Rasmus Munskind, kes kuulub ka Eesti saalijalgpalli koondisse, on saamas oma esimest suuremat võimalust rannakoondises.

28aastane Mäeorg ja 26aastane Munskind on oma jalgpalli alghariduse saanud oma esimestes koolides. Kõmsilt pärit Priit Mäeorg alustas jalgpallitreeningutega Virtsu põhikoolis, treener Jaanus Getreu käe all ja Palivere mehe Rasmus Munskindi esimeseks treeneriks oli Palivere põhikoolis noormehe isa, Väino Munskind. Praegused koondislased on lapsena palju ka palliplatsil vastastikku kohtunud, esindades Läänemaa koolide võistlustel kumbki oma kodukooli.

Et pallimängu rahvuskoondist on korraga esindamas kaks läänlast, peaks selline fakt Läänemaal olema esmakordne.

Munskindi koduklubi on SK Augur Enemat ja Mäeorul, Nõmme BSC Olybet.

Eesti rannakoondis on Moskvas 1.-3.juulini peetaval turniiril kõrgeima asetusega. Reedel kohtub meie koondis Serbiaga, laupäeval Kashastaniga ja pühapäeval Moldovaga. Koondis peab jõudma kahe tugevama hulka, et pääseda 25-28.augustini Itaalias, Catanias toimuvale Superfinaalile.
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments