Jaanipühad tõid päästjatele neli väljakutset

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lõkkest põlengLäänemaal

Hanila vallas Esivere külas langes tuleroaks suvila. Foto päästeamet

22. juunil kell 20.50 sai häirekeskus teate suurest lõkkest Taeblas. Sündmuskohal selgus, et keegi oli jaanituleks planeeritud lõkke salaja süüdanud. Päästjad kontrollisid lõket kuni see oli väikseks põlenud ning ohutu.

23. juunil kell 18.38 teatati häirekeskusele tulekahjust Hanila vallas Esivere külas, kus teataja sõnul põles maja lahtise leegiga. Päästjate saabudes selgus, et põles suvilatüüpi hoone. Põleng sai esialgsetel andmetel alguse hoonest 2 meetri kaugsele tehtud lõkkest. Tulekahju kustutati kell 19.10.

23. juunil kell 21.21 sai häirekeskus teate omavoliliselt süüdatud ning järelevalveta lõkkest Ristil. Päästjad kustutasid lõkke.

24. juunil kell 2.07 teatati häirekeskusele, et Haapsalus Võnnu tänaval tuleb kahekordse maja teise korruse aknast tossu. Päästjad sisenesid korterisse, kus kärssasid riided. Toast toodi välja ka inimene, kes anti üle kiirabile. Päästjad kustutasid põlengu ning ventileerisid ruumid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments