Ilmateenistus lubab pühapäevaks kuni 32 kraadi sooja

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

VASIKAHOLM RAND PÄIKE MERI SUVI04

Kuum ilm ja 21kraadine merevesi Paralepa rannas meelitab mere äärde. Foto arhiiv 

lmateenistuse prognoosi kohaselt sajab homme mitmel pool hoovihma ja on äikest, soojakraadid ulatuvad aga kuni 32 kraadini.

Öösel tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm, kohati on udu. Puhub lõunakaare tuul 1–7 m/s. Sooja on 14–20 kraadi.

Päeval on vahelduva pilvisusega ilm ja hommikupoolikul on rannikul kohati udu. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikest, kohati on sadu tugev. Puhub ida- ja kagutuul 3–9 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja tuleb 26–32, rannikul kohati 20–23 kraadi.

Eelolev nädal algab küll hoovihma ja kohatise äikesega, kuid juba teisipäevaks on taevas taas selgem ning suvi jätkub pärast kuumalainet mõõduka soojusega.

Esmaspäeva öösel on ilves selgimistega ilm. Paljudes kohtades sajab hoovihma ja esineb äikest. Kagutuul pöördub läände ja edelasse 3-10, äikese ajal aga on tuul puhanguline. Sooja on 15-20 kraadi.Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma ning on äikest. Pärastlõunal hakkab taevas alates läänest selginema ja sadu lakkab. Puhub edela- ja läänetuul 3-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 18-24 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 10-15 kraadi. Teisipäeva päeval jätkub vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 3-9 m/s. Sooja on 18-23 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutlik tuul 1-7 m/s. Sooja on 10-15 kraadi. Kolmapäeva päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutlik tuul 1-7 m/s. Sooja on 10-15 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutlik tuul 1-7 m/s. Sooja on 19-23 kraadi.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments