Parvlaev Ionas alustas taas liiklemist Virtsu-Kuivastu liinil

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Parvlaev Ionas (1)

Parvlaev Ionas. Foto: Urmas Lauri

Täna õhtul tegi parvlaev Ionas peale remondijärgset häälestamist eduka testsõidu Kuivastu-Virtsu liinil, misjärel alustas koheselt ka lisareisidega.

Ionase reisid toimusid täna Virtsust kell 21.30 ja Kuivastust kell 22.25 ja parvlaev Maercandia sõitis talle vastu Kuivastust kell 21.30 ja Virtsust kell 22.45.

Kuivastu-Virtsu liinil kehtib jaaninädalal tavapärasest tihedab sõidugraafik, kus liinil on kolm parvlaeva. Põhigraafikut kannab PL Hiiumaa, lisaks teevad ülesõite parvlaevad Mercandia ja Ionas, mis sõidavad üheaegselt vastamisi mandri ja Saaremaa vahel.

Jaanipühad on tänavu väga pikad ja Väinamere Liinide broneeringute statistika näitab, et mandrilt saartele hakati aktiivselt reisima juba teisipäeva, 21. juuni õhtul ning sellel suunal toimub tihedam liiklemine kuni 24. juuni ennelõunani. Samamoodi toimub sõit saarelt mandrile ühtlaselt 24. juuni pealelõunast kuni 27.juuni pealelõunani.

Kõige rohkem sõitjaid prognoositakse pühapäevaks, 26. juuni päevaks, mil võivad tekkida ooteajad. Väinamere Liinid palub e-pileti omanikel kindlasti tulla sadamasse oma õigele reisile, nii aitab igaüks omakorda kaasa sujuvale ja ooteaegadeta laevaliiklusele.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
IRW
7 aastat tagasi

Elame näeme – tavaliselt see oinas 2päeva sõidab , siis jälle katki !