NO99 nõukogu jätkab Ojasoo vabastamise arutamist tuleval nädalal

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Teatri NO99 nõukogu jätkab teatri juhi Tiit Ojasoo vabastamise arutamist tuleval nädalal.

"NO99 nõukogu arutas täna erakorralisel koosolekul 10 parlamendiliikme avaldust. Pärast põhjalikku arutelu otsustati jätkata koosolekut järgmisel nädalal," ütles NO99 nõukogu juht Tõnis Arro BNS-ile.

Kümme riigikogu liiget saatsid kultuuriminister Indrek Saarele ja teatri NO99 nõukogule pöördumise, milles nõuavad teatri juhi Tiit Ojasoo ametist vabastamist. Allakirjutanute arvates on iseenesestmõistetav fakt, et avaliku asutuse juhi käitumine on ühiskonnas eeskujuks, norme kujundav ja ühsikonna arengut juhtiv ning seetõttu ei ole peale toimunut Ojasoo ametis jätkamine võimalik.

Teatrijuht peab riigikogu liikmete hinnangul oma tegude eest vastutama ameti kaotamisega, sest tema jätkamine peale toimunut annab ühiskonnale väga vale signaali.

Pöördumisele on alla kirjutanud Yoko Alender, Andres Anvelt, Krista Aru, Mart Helme, Martin Helme, Viktoria Ladõnskaja, Marianne Mikko, Laine Randjärv, Priit Sibul ja Märt Sults.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Maali
7 aastat tagasi

Kas riigikogu enda käitumine on alati ühiskonnas eeskujuks,norme kujundav ja ühiskonna arengut juhtiv? Köigepealt vaadaku peeglisse,kas nad ise on seda .Kas te ei pea oma tegude eest kah vastutama ameti kaotamisega,sest teie jätkamine peale toimunut annab ühiskonnale väga vale signaali. Teie oma möte avaldusest .Igaüks meist saab kirjutada pika nimekirja teie tegemata jätmistest kui ka valedest otsustest .Sadam ,lennuk ,energia körbeväljad ,kreekale kingitud raha ,rollo ,ärmatamine jne.Miks te ei tee oma rahva heaks midagi? Miiniumpalk,300eurised pensionid,laste koolilöunad,eriarstide pikad järjekorrad jne. Vastus :oma rahva jaoks raha ei ole ,mujale on sadades miljonites tuulde viskamiseks . Nüüd see nöiajaht Tiit Ojasoo vastu… Loe rohkem »

Sotside
7 aastat tagasi

seisukoht Jaak Alliku näol:” Kui oled väga andekas tegija, on kaksikmoraal lubatud?!”