Tallinna Nõmme noortemaja juhiks saab Hele Leek-Ambur

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hele Leek-Ambur. Foto: Arvo Tarmula

Hele Leek-Ambur. Foto: Arvo Tarmula
Hele Leek-Ambur. Foto: Arvo Tarmula

Tallinna linnavalitsuse istungil on kolmapäeval arutusel korralduse eelnõu, millega kinnitatakse Tallinna Nõmme noortemaja direktori ametikohale Hele Leek-Ambur.

Tallinna Nõmme noortemaja direktor Margus Maasik vabastati ametist Tallinna linnavalitsuse 20. aprilli korraldusega nr 575-k töölepinguseaduse paragrahvi alusel, mille kohaselt töötaja ja tööandja võivad tähtajatu töölepingu lõpetada poolte kokkuleppel igal ajal.

Tallinna linnavalitsus kuulutas 5. mail Nõmme noortemaja direktori ametikoha täitmiseks välja avaliku konkursi. Seitsmeliikmeline konkursikomisjon viis 30. ja 31. mail läbi dokumendivooru ning langetas otsuse lubada kõik kandidaadid vestlusvooru. Vestlusvoor kolme kandidaadiga viidi läbi 7. juunil. Vestlusvooru kutsutud kandidaadid esitasid enda kohta lühitutvustuse ja vastasid komisjoniliikmete küsimustele.

Pärast direktorikandidaatide ärakuulamist ja sellele järgnenud arutelu valis komisjon seitsme poolthäälega Tallinna Nõmme noortemaja direktoriks Hele Leek-Amburi. Määruse kohaselt osutub valituks kandidaat, kelle poolt hääletab üle poole koosolekul viibivatest komisjoniliikmetest.

“Minuga ei ole töölepingut veel sõlmitud, ma ei tea sedagi, millised on minu tööülesanded,” ütles Hele Leek-Ambur Lääne Elule ja lisas, et läheb homme Tallinna lepingut sõlmima.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
?
7 aastat tagasi

Kas ta Haapsalu noorte huvikeskusest mitte kinga ei saanud?

kutsa
7 aastat tagasi

Heleleek on naabri koer kes käsu peale saba liputab ja kõigiga sõber on kes talle vorsti annavad. Jahi koera temast ei ole jooksta ei jaksa väljaõpe on vilets. Ülekaalulisus annab samuti tunda. Kasside peale ei regeeri. Muidu sõbraliku iseloomuga, vähenõudlik, haugub vähe ei hammusta.

x
7 aastat tagasi

Keda see peaks huvitama? Kes on Hele Leek?

Kübe
7 aastat tagasi

M;njaaa. Peaasi, et leek põleb heledalt.

Lembitu
7 aastat tagasi

oehhhhhhhhhhhh

Vana
7 aastat tagasi

Vaist ütleb, et tööülesanded võivad olla seotud noortemaja töö juhendamisega, aga võin ka eksida. Aamen

To+artur
7 aastat tagasi

Jumal tänatud!

artur
7 aastat tagasi

Kuidas saab inimene sellele kohale kandideerida kui ta ei tea millised saavad olema tema tööülesanded. Annab jumal töökoha annab ka mõistuse. Pärast minesta miks läänemaal asjad ei edene.

einoh
7 aastat tagasi

tohoh

V.ENDER
7 aastat tagasi

PALJU ÕNNE HELE! EDU SULLE PEALINNA TEGEMISTES!