Tulistaja tappis Orlando ööklubis 50 inimest

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

pulse logo

USA-s Florida osariigis Orlandos tappis tulistaja ööklubis vähemalt 50 inimest. Ründaja võttis teadete kohaselt ka pantvange. Nüüdseks on ründaja politsei poolt tapetud, vahendas ERR.

Tulistamine toimus geiklubis Pulse club, vahendasid Reuters, BBC ja The Washington Post. Klubi postitas oma Facebooki leheküljel järgmise teate: "Lahkuge Pulse´ist ja jätkake jooksmist".

Ööklubis turvamehena töötanud politseinik tulistas kohaliku aja järgi kella 2 paiku kahtlusalusele vastu. Lisaks tekkis kiiresti ka pantvangiolukord. Võimude kinnitusel sisenes politseirühm kolme tunni pärast klubisse ja lasid ründaja maha.

Kahtlusalune oli nii politseinike kui ka sugulaste kinnitusel Fort Pierce'ist pärit 29-aastane Omar Mateen. Mateeni perekond on pärit Afganistanist, kuid mees ise sündis ilmselt USA-s.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lembitu
7 aastat tagasi

nn.juss läks närvi kuidagi…

no+anke+mulle+andeks
7 aastat tagasi

Kas kohalike uudiseid enam pole?
Läänemaal toimus nädalavahetusel piisavalt palju üritusi, millest siin pole sõnagi.
Seda mida Delfi/Postimees kirjutavad oskavad inimesed üldjuhul ka ise lugeda.

allahh
7 aastat tagasi

maha lasti ju pederastid…või olen ma millegist valesti aru saanud?

juss
7 aastat tagasi
Reply to  allahh

Jah sa oled väga valesti aru saanud! Tapeti inimesi!
Ja õpi kirjutama! MilleSTKi!

kunn
7 aastat tagasi

Toida hunti palju tahad, aga hunt vaatab ikka metsa poole.
29 aastane USA-s sündinud afgaani päritolu, vandus ennem tapatööd Islamiriigile. Neid ei ole võimalik isegi mitu põlvkonda hiljem ümber muuta, sest kultuuri erinevus on liiga suur.
Meile mudalinna impordivad aga teatud tegelased nagu pagulakoit ja tema jooksupoiss innar seda kultuuri sisse, küsimata teiste inimeste arvamust, ise sealjuures rikastudes ja toetades rahvusvahelist inimsmugeldamist.

allahh
7 aastat tagasi

kiidan heaks