Rannavollesari Haapsalu Beach trotsis tugevat tuult

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Rannavolle Lauri Loorits. Foto Roger Tibar

Arhiiv, Roger TIbar

Lääne-Eesti rannavollesarja Haapsalu Beach esimene etapp toimus väga tugevat tuult trotsides. Ilmselgelt halva ilma tõttu oli kohale tulnud ainult viis mees- ja kaks naispaari.

Avakohtumise pidasid Haapsalu ja Hanko linnavalitsuste võistkonnad, mille võitis Haapsalu esindus tulemusega 2:0 (12:7; 15:13). Meestest asusid etapivõiduga liidriteks Eunzio Kiiniö – Riku Luhti. Tegemist on segapaariga ja varem on ainult üks kord juhtunud, et segapaar on meeste etapi võitnud.

Võitjatele pakkusid väga tugevat konkurentsi Jani Koljonen – Timo Pulliainen. Kolmandale kohale tulid Johannes Nõupuu – Kristjan Tiitsma.

Naiste mängus asusid hooaja liidriteks eelmise hooja 9.-10. paar Helel Luks – Piia Kallas, kes alistasid Emmi Koljoneni – Marika Pulliaineni 2:0.

Järgmine etapp toimub 26. juunil Paralepa rannas. Hooaja meistri selgitamiseks lähevad arvesse neljast etapist kolme parema tulemused. Lähem info: http://beach.tuulberg.ee/.

Heinar Tuulberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments