Keskerakond valis presidendikandidaadiks Mailis Repsi Savisaare ees

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

reps_mailis

Mailis Reps. Keskeerakond

Keskerakonna presidendikandidaadiks sai Mailis Reps, kes kogus 90 häält ehk 53 protsenti häältest. Edgar Savisaar kogus 78 häält, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Volikogu ees peetud kõnes ütles Reps, et president peab olema välispoliitiliselt kogenud, kuid sellest tähtsam on sisepoliitiline mõju ja autoriteet. 

Volikogus peetud poliitilises kõnes tunnistas Savisaar, et Keskerakond ei ole ühtne ning see on erakonna suurim nõrkus. Savisaar lisas, et Eesti vajab tugevat presidenti, kuid arvas, et Reps ei usu ka ise, et ta kunagi presidendiks saaks.

Esialgu kandideeris Keskerakonna presidendikandidaadiks neli kandidaati, kelle hulka kuulusid ka riigikogu liige Peeter Ernits ja Marina Riisalu, kuid volikogu sõnavõttude järel jäi järele vaid kaks – Mailis Reps ja Edgar Savisaar.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Nii ta on
7 aastat tagasi

Ja nii nad tapsidki meie Ferdinandi….

!
7 aastat tagasi

Ei ole sel Karilaiul häda midagi,loodetavasti tulevane erakonna esimees.

koobal
7 aastat tagasi

See Ärni on sama tumba kui see edgari punt, keegi enam millestki aru ei saa.

kuule Ärni
7 aastat tagasi

Karilaid küll ühtsuse nimel ei võidelnud. Tema oli ikka Savaisaare poolt ja Kadri vastu. Kiitis ju lausa Toobalit, kui tubli mees see on. Eks ta nüüd pea jälle sebima hakkama, järjekordne plaan läks lörri.

Ärni
7 aastat tagasi

Mis kaastunne? Elu läheb ikka paremuse poole .Reps ja Karilaid on erakonna ühtsuse poolt ja kel ei meeldi ,lasku jalga .Ühtsuses on jöud ,millest veteran aru ei tahtnud saada .Nii et köik on väga hästi .Seda teilegi .

Aadu
7 aastat tagasi

siiras kaastunne Karilaidile

K.
7 aastat tagasi

Mulle pigem kogu see presidendikampaania meenutab tsirkuseareenile klounide valimist. Pole ainsatki tõsiselt võetavat kandidaati. Vaevalt see Reps isegi usub, et tema võiks president olla….. Lõppkokkuvõttes võiks president vähemalt silmaga ilus vaadata olla, aga sedagi on palju tahta.

juss
7 aastat tagasi

No kesikla on siis lõhki nagu savika p.rse!