Hoppet jõudis oma Odüsseuse rännakul Kreekasse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Hoppet Kreekas juuni 2016 Greek Reporter kirjutab rannarootsi kaljasest Hoppet. Foto: ekraanitõmmis

Kreeka veebiväljaanne Greek Reporter teatas, et viimane purjelaev, mis II maailmasõja on üle elanud, jõudis reedel Elefsise sadamasse koos kunstiprojektiga „Kohtumine Odüsseusega“ („Meeting Odyssey“). 

Ajakirjanik Philip Chrysopoulos tutvustab kreeklastele lühidalt purjekat Hoppet ning räägib ka teatriprojektist, milles etendatakse kohtumisi Odüsseusega.

Leroses peatub rannarootsi kaljas Hoppet 5.-13. juunini, siis seilatakse edasi Lesbose saarele, kus antakse etendusi 15.-20. juunini. Hoppet külastab ka Lavrioni, Ikariat ja Skyrost.

Kreeklased saavad loost teada, et teatriprojekt on valminud eri riikide koostöös, Kreekast on partnetiks teatritiim „Theatro Anapoda“.

Projektis lööb aja kooksul kaasa kokku 350 näitlejat, etendust „Kohtumine Odüsseusega“ esitatakse kokku Eurioopa 25 eri paigas, pealtvaatajaid eeldatakse kokku olevat 19 000.


Hoppeti Odüsseuse rännaku kohta loe ka siit:

"Hoppet annab pühapäeval otsad, et minna paariks aastaks Vahemerele" ja siit "Schönberg müüs Hoppeti iseendale".


Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kübe
7 aastat tagasi

Miks pole peal sponsorite kirju? Eesti maksumaksjad ntx?