Täna avab uksed Dirhami suvekohvik

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

dirhami suvekohvik

Dirhami suvekohvik on alates tänasest avatud. Foto: erakogu

Tänasest on Dirhami sadamas avatud meresõitjate ja suvitajate hulgas populaarne suvekohvik.

Dirhami suvekohviku peakokk Joel Kannimäe rääkis, et tegelikult ei ole Dirhamis veel suvehooaeg alanud ja kohvik töötab osalise koormusega. „Mõne nädala pärast tegutseme juba täistuuridel,” lubas Kannimäe. Kannimäe põhjendas seda sellega, et hooajatöölisi on Dirhamisse raske leida. „Noored saavad koolist suvevaheajale alles peale jaanipäeva,” ütles ta.

Dirhami suvekohviku menüüst leiab peamiselt kalatoite. „Meil on mitu ahvena- ja räimehõrgutist,” ütles Kannimäe. Magustoiduks on valik kooke.

Kannimäe rääkis, et kui mullu oli menüü kogu suve muutumatu, siis tänavu tuleb hulganisti erinevaid nädalalõpupakkumisi.

Kohvik avatakse iga päev kell 11 ja suletakse kell 22. Dirhami suvekohvik jääb avatuks augusti lõpuni.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Üritused Haapsalus ja lähiümbruses | Haapalust
7 aastat tagasi

[…] Haapsalus toimuvale ja mõnusatele pubidele ning restoranidele leidub tegelikult nii restorane kui kohvikuid ka mujal Läänemaal, samamoodi nagu on ka põnevaid üritusi toimumas iga kuu üle kogu maakonna. Läänemaal on palju […]