Fotogalerii: endises Samaaria poes avati uus kauplus

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 32

Täna avati Haapsalus Lihula maanteel endise Samaaria keskuse poes Nodituba, kus müüakse nii kasutatud riideid kui ka mööblit. Kauplust juhatab varem Haapsalu Samaaria keskuses tegutsenud Toomas Vallimäe. 

“Naljaga pooleks võib öelda, et see on Haapsalu ja Ridala ühinemisläbirääkimiste esimene käegakatsutav tulemus,” ütles ta. Nimelt veab MTÜ-d Nodituba Peeter Vikman. Ridala volikogu liige Vallimäe ja Haapsalu aselinnapea Vikman jõudsid uue Noditoa poe mõtteni neljatunnise bussisõidu ajal haldusreformiteemalisele koosolekule sõites.

Müüja Ella Vallimäe näitas poe mööblivalikut. “Söögilauad, toolid, paar lahtikäivat diivanit, kangasteljed ja nari, mida väga tahetakse,” ütles ta. “Palju on müügil pilte, neist välja oleme jõudnud panna ainult osa.”

Kui Samaaria poe tulu läks alkoholiprobleemiga meeste turvakodu ülalpidamiseks, siis Nodituba toetab puudega inimesi ja noori. “Ettepanekud on teretulnud,” ütles Toomas Vallimäe.

Poodi varustavad kaubaga Soome ja Rootsi partnerid. “Aga meie ootame ka Haapsalu inimestelt annetusi. Võib pakkuda nii üleliigseid riideid kui ka mööblit,” ütles ta.

Fotod: Arvo Tarmula

nodituba1 nodituba2 nodituba3 nodituba4 nodituba5 nodituba6 nodituba7 nodituba8 nodituba9 nodituba10 nodituba11 nodituba12 nodituba13 nodituba14 nodituba15

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Väga
7 aastat tagasi

tublid, edu !

mina
7 aastat tagasi

Tänusõnad Ellale, ta tubli ja aktiivne suhtleja ning vastutulelik inimene!

kokutaja
7 aastat tagasi

Kus saab sealt tuleb võtta ja täiega, kohe ja ruttu.Välismaalt annetatud riided ja muu nodi tuleks ära jagada puudustkannatavatele,aga mitte müüa kalli raha eest.

Äriplaan
7 aastat tagasi

Sukles joodab rahva täis enda joomaüritustega, millest üks toimub jälle sellel nädalavahetusel. Vikmani ärid aga tegelevad tagajärgedega – alkoholiprobleemiga meeste uuesti järje peale aitamiseks ja puudega laste ning noorte probleemi leevendamisega. – ON IKKA JÄLE VÄRK KUI JÄRELE MÕELDA

Expert
7 aastat tagasi

Hinnad on jubedad seal…mis puudutab vana kola.

Vanamees
7 aastat tagasi

Sisu tundub sama olevat nagu ennegi

kolikogu
7 aastat tagasi

hilja üles, vara voodi, nii see rikkus majja toodi

Vikman ja 9 ametit
7 aastat tagasi

Linnapea asetäitja, pastor, Nodituba MTÜ, FIE Peeter Vikman. Kes teeb, see jõuab – kuid kas alati? On ennast tõestanud, nagu LE kirjutab.
https://online.le.ee/2013/08/17/vikman-suklese-asemele/

Anu
7 aastat tagasi

Noo see näitab aselinnapeale südamelähedaste ja jõukohaste teemade ampluaa ilusti ära – suure trummi silda korda tehtud ei saa, pidevad meediskandaalid meedias näitavad töö kvaliteeti..

Anule
7 aastat tagasi
Reply to  Anu

miks sa nii kibestunud oled?

to Anule
7 aastat tagasi
Reply to  Anule

Miks arvad, et Anu on kibestunud? Anu räägib kõike õigete nimedega. Hullem on see, kui teha halva mängu juures head nägu. Keda ja miks karta?