Leht: suvitajad sõdivad Virtsu tööstuspargi vastu

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Jüri Mõniste. Foto Kaire ReiljanVirtsu ettevõtluskeskuse detailplaneeringu algataja Jüri Mõniste. Foto: Kaire Reiljan

Äripäev kirjutab, et Virtsu kavandatav miljoneid maksev ettevõtluskeskus on tülli ajanud kohaliku võimu ja osad elanikud, kellele ei meeldi, et ettevõtlust nende aia taga ajama hakatakse.

„Tegemist on eht eestlasliku asjaga – tehke, aga mitte minu aia taha!“ iseloomustab tekkinud olukorda Virtsu ettevõtluskeskuse detailplaneeringu algataja, kohaliku arenguseltsi esimees ja kooliõpetaja Jüri Mõniste.

Aare Saliste, Tervo Pruuli ja perekond Soobard, kes on protesteerijatest häälekamad, väidavad, et detailplaneering ei arvesta üldplaneeringu tingimustega ja neile ei meeldi, et keskus plaanitakse rajada nö otse nende tagahoovi.

 Aare Saliste Äripäevast e-kirjaga saadetud küsimustele ja ka telefonikõnele ei vasta, seda teeb hoopis tema ja kõigi protesteerijate esindaja, hiljaaegu Sorainenist lahkunud ja koos kamraadidega ühise büroo Nove loonud advokaat Kristjan Tamm. Tamm ja Saliste on Äripäeva veergudel olnud varem seotud ühte sularahatüli ja väljapressimist puudutanud looga.

Loe pikemalt Äripäevast.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
suvitaja
7 aastat tagasi

Kuulge LE, miks on artikli pealkiri “suvitajad sõdivad”. Mis kontekstis see oluline info hetkel on kui artiklit lugeda?
Ei näe vahet, kas on püsielanik või suvitaja, jutt on aia taha tulevast tööstuspargist.