Itaalia lembelaulik Toto Cutugno tuleb Haapsallu eestimaalaste südameid vallutama

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Toto Cutugno_pressToto Cutugno. Foto: pressimaterjalid

Haapsalu Itaalia kultuuri- ja veinipäevade raames annab "tõelise itaallase" kehastuseks ristitud Toto Cutugno piiskopolinnuses ainsa kontserdi Baltikumis.

Juba mõni aeg tagasi oli müüki pandud 9000 piletist peaaegu kõik välja müüdud, mis tõestab, et 1980-ndatel oma populaarsuse tipul olnud Itaalia lembelaulik pakub eestimaalastele sama suurt või suurematki huvi kui mudalinna külastanud rokisaurused Status Quo, Uriah Heep, Robert Plant ja mitmed teised. 

Toto Cutugno repertuaariga on kahtlemata väga hästi kursis see põlvkond, kelle parimad ja noorusaastad jäid 80ndatesse. Kes sellest põlvkonnast siis ei teaks tema hitte "L´italiano", "Serenata", "Solo Noi" või "Donna, Donna Mia"! Eks on just nostalgia see, mis niivõrd arvuka publiku selleks laupäevaks Haapsallu on meelitanud. Aga kindlasti on kontsert huvitav avastusretk neilegi, kes kuulsid Cutugno nime ehk alles siis, kui tema kontsert välja kuulutati.

Meenutagem väikseks soojenduseks Toto Cutugno üht populaarsemat hitti "L'italiano".
 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juss
7 aastat tagasi

Itaalia estraad
Lasciatemi cantare
Con le chitarra in mano
Lasciatemi cantare una canzone piano piano
Lasciatemi cantare perché ne sono fiero,
Sono un Italiano
Un Italiano vero

Herbert ving
7 aastat tagasi

Kae õudu!

õigele
7 aastat tagasi

Ei pea raha tuhlama, laul kostab müüri tahagi ära.Pealegi on artist vanemaks jäänud,nii kaunis kui pildil ta enam pole.

õige
7 aastat tagasi

Talv otsa on salli kootud, näpud on villis juba. Nüüd tuleb Toto Cutugno siia kutsude et ma saaksin selle raha temale annetada.