Erika Kirpu võitis MK-etapi, Katrina Lehis viies

Rauno Pukk

raunopukk@gmail.com

erika kirpu 4

Erika Kirpu. Arhiiv

Naiste epee MK-etapil Legnanos alistas Eesti vehkleja Erika Kirpu täna finaalis Giulia Rizzi. Veerandfinaalis lõpetas ta Haapsalu vehkleja Katrina Lehise võistluse, kes oli kokkuvõttes viies.

Kirpu jõudis põhiturniirile 64 parema hulka kvalifikatsiooni kaudu. Maailma edetabeli põhjal olid eelringidest vabastatud Irina Embrich (maailma edetabeli kaheksas) ja Katrina Lehis (edetabeli kümnes).

Kirpu alistas esmalt 15:12 ameeriklase Kelley Hurley, siis 15:9 hiinlase Anqi Xu ja 9:7 Londoni olümpiavõitja Jana Šemjakina (Ukraina).

Lehis oli esimeses ringis 15:6 parem Rumeenia vehklejast Loredana Dinust, siis 7:6 prantslasest Lauren Rembist ja 15:13 Ukraina vehkljast Dzhoan-Feybi Bezhurast.

Omavahelise veerandfinaali võitis Kirpu 15:13.

Poolfinaalis alistas Kirpu 11:10 Hong Kongi vehkleja Man Wai Vivian Kongi.

Irina Embrich kaotas põhiturniiri avaringis Ukraina vehklejale Dzhoan Feybi Bezhurale 15:11.

Tein haapsallane Nelli Paju sai alagrupis neli võitu ja kaks kaotust, kuid kaotas pääsul 64 parema hulka rumeenlasele Simona Popile 11:15. Kolmas Haapsalu vehkleja Kristina Kuusk ja Julia Beljajeva said alagrupis kumbki ühe võidu ja viis kaotust ning edasi ei pääsenud.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments