Läänemaa lasterikkad pered on oodatud lõunakohvile

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

perekaart

Nelja ja rohkema lapsega pered saavad taotleda Perekaarti. Foto: arhiiv

26. mail kell 14.00 on oodatud kõik Läänemaa lasterikkad pered lõunakohvile Haapsalu pitsikeskusesse, kus Läänemaa Suurperede Liit tutvustab uue aasta tegemisi, edatas Läänemaa suurperede liidu juhatuse liige Svea Stamberg.

Eesti Lasterikaste Perede Liidu (ELPL) president Aage Õunapi sõnul tähistab Eesti Lasterikaste Perede Liit tänavu oma 20 juubeliaastat. „Koostöös Läänemaa Suurperede Liiduga soovime sel puhul kohtuda suurperedega nende kodukandis, tutvustada organisatsiooni tegevusi, saada osa perede igapäevastest rõõmudest ja muredest ning seeläbi kaardistada perede ootusi Perekaardi programmile,” lisas Õunap.

Perekaarti on võimalik taotleda kõikidel Eestimaa suurperedel, kus lapsi on kasvamas neli ja enam. Läänemaa Suurperede Liitu kuuluvale perele maksab kaheaastase kehtivusega esmakaart 15 eurot ning mitteliikmele 48 eurot, mis teeb pere kohta 2 eurot kuus. Suurperedel, kellel veel puudub 
Perekaart, kuid kes soovivad kaarti taotleda, saavad seda teha ka kohapeal lõunakohvi raames. Taotlemiseks tuleb esitada ID-kaart ja kõikide pereliikmete andmed.

ELPL üheks oluliseks eesmärgiks on koostööpartnerite ringi pidev suurendamine erinevate ettevõtete ja teenusepakkujate näol, et lasterikastele peredele laieneksid võimalikult paljud soodustused ja kampaaniapakkumised. Praegu on Perekaardi programmiga liitunud 230 partnerit, kes pakuvad 321 erinevat soodustust ning kellest 17 on Läänemaalt.

Pakutavate Perekaardi soodustustega on võimalik tutvuda kodulehel www.perekaart.ee .  

ELPL on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsiooni kuulub 19 ühendust, kes koondavad enda alla pered, kus lapsi kasvamas neli ja enam. 

Perekaardi partnerid Läänemaal:

Altmõisa Külalistemaja
Beguta Lilled
Flat Management majutus Haapsalus
Fra Mare Thalasso Spa
Haapsalu Piiskopilinnus
Haapsalu Raekoda
Iloni Imedemaa
Kauplus Jalavarjud
Kauplus Karupoeg Puhh Haapsalus
Kunstnik Ants Laikmaa majamuuseum
Laterna Baar
LensOptika Haapsalus
Miku Mia maiustused
Raudtee- ja SidemuuseumRoosta Puhkeküla
Tiffani Mööblisalong
Vanalinna Bowling&Hostel

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hallkass
7 aastat tagasi

Artikli pealkiri on siiski eksitav. kirjutatud on ju lasterikkad pered on oodatud lõunakohvile, mitte lasterikkad lapsevanemad.

kunn
7 aastat tagasi

Läänemaa lasterikkad perekonnad olid siit sunnitud lahkuma ja asemele poputatakse lasterikkad araabia perekonnad(muide araablasi elab kokku üle 200 miljoni)
http://ekspress.delfi.ee/kuum/onnelikuna-valismaal-uhe-suure-pere-eestist-lahkumise-lugu?id=74265217

Mirje+Sims
7 aastat tagasi

Suurperede pühapäevasel koosolekul räägitakse lähemalt ka lastehoiu võimalusest.

Hallkass
7 aastat tagasi

Ma saan aru, et pitsikeskus ei ole päris selline koht, kus kari lapsi lahti lasta, aga miks valitakse siis kohtumiseks selline koht, kuhu lapsi ei oodata? Et tore suurperede üritus, aga ärge lapsi kaasa võtke. kuhu need siis panna?

ikka nii.
7 aastat tagasi
Reply to  Hallkass

Lapsed lasteaeda ja suured koolis.

Svea
7 aastat tagasi
Reply to  Hallkass

Lastele on organiseeritud lastehoid!

Mirje Sims
7 aastat tagasi

Pitsikeskuse juhatajana palun lõunakohvil osalema täiskasvanuid.