Lääne Elu paberleht laupäeval, 21. mail

Kaie Ilves

kaie@le.ee

 

lel2105001

Ääremaarahva hirm: kel käsi kaukale lähemal, võtab suurema noosi

Lääne Elu võttis ette kolmanda reidi, et uurida, mida inimesed haldusreformist arvavad, kardavad ja loodavad. Põhja- ja Lõuna-Läänemaal on käidud, järg on Haapsalu ja Ridala käes. Loe paberlehest reportaaži.

Koit Uus liitus külaliikumisega

Külaliikumist edendav ja Leaderi raha jagav MTÜ Kodukant Läänemaa võttis sel nädalal vastu 19 uut liiget, kellest suurem osa on ühel või teisel moel seotud Läänemaa suurärimehe Koit Uusiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lootusrikas
7 aastat tagasi

Ehk on Uus tõesti etem endisest seltskonnast? Ärimehena ehk lausa mudasse raha ei mata. Tõesti tahaks teada, mis sellest kuulsast muda-uurimisest nüüdseks on saanud. Mina olen hr.Uusi suhtes igatahes lootusrikas

piinatu
7 aastat tagasi

Uus on koostööaldis võtma ka mujalt,mitte ainult oma töötajatelt.

Ettevõtjad
7 aastat tagasi

on muidugi vaesekesed ,kohe hirmsasti pingutavad ,mina arvan ,et ettevõtja amet on vabatahtlik ,kui raskeks läheb tule ära ja kui kohe kuidagi ei saa ,siis sure ära,nagu ütles Tammsaare ,aga ärgu ettevõtjad küll vingugu- raske on kaablitehase naisel pisikese palgaga oma peret üleval pidada ja alternatiivi ka nagu pole

arvole
7 aastat tagasi

sellised kord juba projektipõhised ideed on. Luuletatakse ulmeline visioon kokku, saadakse suured euroopa rahad peale, kulutatakse ära ja ups- selgub, et tühi kott ei seisagi püsti. Selle eest on mitmed aastad mugavalt saanud palka vastu võtta ja näidata kui palju tööd tehakse. Samal ajal rügavad ettevõtjad reaalselt 10 -12 tundi õõpäevas, et seda riigikest mingilgi moel üleval pidada.

to Arvole
7 aastat tagasi

kas need hirmkallid seadmed tõesti kuskil lihtsalt vedelevad ? Kuidas see on võimalik ja kuhu vaatab siis juhtkond ?

piinatu
7 aastat tagasi

Kui inimesed lõdvalt rahaga ringi käivad,on nende asi(?).Uus nöörib aga vaesteltki viimase ja hoiab oma vangis.Valitsuse loal ka veel!

To Arvo
7 aastat tagasi

Väga nõus Arvoga. Samasse punti tuleks lisada Haapsalu Kolledz, kuhu osteti üüratu summa eest hirmkallid muda uurimise masinad, mis vedelevad nüüd jumal teab kus. Kas selliste jamade eest ükskord keegi ka vastutama hakkab?

Arvo
7 aastat tagasi

Arvan, te pingutate Uusi kritiseerimisega veidi üle. Seda, kuidas Merle Mäesalu ja tädi Ene Sarapuu lõdva randmega miljoneid tuulutavad, on ikka väga valus kõrvalt vaadata. Läänemaale sellest küll mingit kasu ei tõuse. Pigem jagagu neid Uus, mitte need kaks tola. Kolmas supermän selles pundis on muidugi Andres Huul.

Poliitprostitutsiooni kiirkursus.
7 aastat tagasi
Reply to  Arvo

Uuusivanamees on Mäesalu partei suurimaid sponsoreid. Srapu ei saa üldse aru mis tomub. Huul ulub sinnapoole kus papp jookseb. Ühesõnaga poliitprostitutsiooni kiirkursus.

ei usu
7 aastat tagasi

Sinu sponsorluse väidet ma ei usu. Miks peaks Uus toetama surnud parteid? Kus on point?

kalkuleeritud
7 aastat tagasi

Peab raha lõhna tunda olema. Muidu poleks asjal mõtet.

mnjah
7 aastat tagasi

üldiselt nii ärimaailmas tuntud termin”kaaperdamine” toimib. Selle vastu aitab kõikide liikmete kokkutulek ja arutelu põhikirjaliste muudatuste üle, kus näiteks hääli antakse selle järgi, kes ettevõtet omab. Ehk kui sisuliselt üks inimene kontrollib 10t ettevõtet, siis nende esindajad saavad kokku ikkagi ühe hääle.