Vatlas on üle 14 aasta taas avatud baar

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Vatla baar. Erakogu

Hanila vallas Vatla mäel, toidupoe kõrvalmajas avas nädala eest uksed baar. Baari juhataja, Lihulast pärit Mare Rannaoja sõnul käis avaõhtul baarist läbi üle 300 inimese.

„Oli oma valla rahvast, tuldi Tallinnast, Pärnust, Haapsalust, Järvamaalt. Hästi kirju seltskond oli,” ütles Rannaoja.

Vaatamata suurele piduliste hulgale oldi nii  korralikud, et katki läks peol ainult üks klaas ja üks õllepudel.

Avapeol üle 300 inimese teenindanud Rannaoja ütles, et lubas pidulistele hommikuks seljankat keeta ja keetiski. Sööjaid kogunes palju, pühapäeval tuldi juba emadepäeva koogile-kohvile, argipäeviti käivad lõunat söömas tööinimesed.

Kunagise kolhoosikontori hoone, kus viimati tegutses baar 14 aastat tagasi, ostis neli aastat tagasi ära Karuse mees Ivan Nikitin. Kaks aastat tehti majas remonti, siis kutsus Nikitin Rannaoja omale appi ja baar tegi uksed lahti. Rannaoja on varem töötanud Kullamaal Goldenbeckis ja baaritöö talle meeldib. „Huvitav oli see, et enne avamist helistas meesterahvas, kes ütles enda olevat 14 aastat tagasi viimase baarikülalise. Kui uuesti avasime, siis tahtis ta olla esimene ja oligi,” ütles Rannaoja.

Vatla baar on lahti kõik päevad nädalas, reedel ja laupäeval kella kolmeni öösel. Lähimad baarid asuvad mõnekümne kilomeetri kaugusel Lihulas, Virtsus ja Varblas.

vatla baar vatla baar mare rannaoja

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Arvos
7 aastat tagasi

Tubli ja asjalik ettevõtmine!

Kristiina
7 aastat tagasi

Mare sa oled Supper tragi Naine. Jõudu sulle 🙂

Mari+Kisa
7 aastat tagasi

Mare, varsti tuleme!

Palivere elanik
7 aastat tagasi

Väga tore, järgmisena võiks avada raudtee Paliveres.

jummel küll
7 aastat tagasi

milleks sulle raudteed vaja on? Nüüdsel ajal sõidetakse autudega ju!