Sukles viis parteikaaslased Peetrikesega ekskursioonile

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 31

Riigikogu Reformierakonna fraktsioon alustas teist visiidipäeva Läänemaal hommikuse ekskursiooniga Haapsalus.

Jalavaeva vähendamiseks võeti ring ette lõbusõidurongiga Peetrike ja giidi rollis sedapuhul linnapea Urmas Sukles ise. Enne teele asumist jutustas Sukles ära Peetrikese saamisloo ja teatas, et lõbusõidurong on Haapsallu jõudnud tänu nn katuserahale. 

Samas kurtis linnapea Toompeal istuvatele parteikaaslastele, et vastu on võetud rumal otsus, mis ei lase linna läbiva riigimaantee tarbeks remondiraha taotleda. „Me oleme sellepärast hädas,” tunnistas Sukles.

Linna vaevavatest mureteemadest nimetas Sukles veel riigimaade linna valdusse saamist. „Meil on kolm piirkonda, mida võiks arendada, aga riik ei anna maad,” ütles linnapea. 

Ülejäänud reisi Peetrikesega kulges pigem helges toonis. Riigikogulased said ülevaate sellest, mis toimumas linna kinnisvararindel: mida on viimastel aastatel ehitatud, mis ehitused uue omaniku saanud ja ootamas ümbersündi, mida veel plaanitakse ja millised plaanidest toppama jäänud. 

Lossiparki jõudes teatas Sukles, et Toto Cutugno kontserdile on juba 9000 piletit müüdud ja vahendas muljeid hiljutisest külaskäigust sõpruslinna Greve in Chiantisse, kus oldi Cutugno suure populaarsuse üle Eestis hämmeldunud.

Tunnikesega olid Riigikogu Reformierakonna liikmed Haapsalust pildi saanud ja pärast tagasijõudmist raudteejaama jaguneti gruppidesse, et külastada Läänemaa ettevõtteid.

Fotod Arvo Tarmula

Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula01 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula02 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula03 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula04 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula05 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula06 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula07 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula08 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula09 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula10 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula11 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula12 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula13 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula14 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula15 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula16 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula17 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula18 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula19 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula20 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula21 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula22 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula23 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula24 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula25 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula26 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula27 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula28 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula29 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula30 Reformierakonna fraktsioon Haapsalus. Peetrike. Tarmula31

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Konduktorile
7 aastat tagasi

Ei ole lihtsalt sõnu Sinu nii tähelepanuväärsele mõttekäigule

Konduktor
7 aastat tagasi

Ardi, sobiksid konduktoriks. Eeldan, et terve see punt sõitis jänest. Ja vaevalt nad selleks oma vaba(lõuna) aega kasutasid. Sest ikka on mõni võrdsem kui teine reakodanik või tema laps.

Pooldaja
7 aastat tagasi

Igal linnal peaks oma Peetrike olema. Tublid olete seal Haapsalus.

Ardi
7 aastat tagasi

Lõpeage ometi see irisemine iga asja üe- häbi hakkab, kui kommentaare loen

öööööö
7 aastat tagasi
Reply to  Ardi

Ardi, jagan sinu tunnet, aga mida me teha saame kui inimestel sellised mõtted peas liiguvad ning väljapääsuteed otsivad. Meie saame aidata ainult iseennast-jääda väärikaks, tunda neile kibestunud inimestele kaasa ja olla tänulik, et meil on hea uni. Tundub, et mõned kommenteerijad vaevlevad unetuse all. Ega nad siis paha pärast nagu ütleb mu vanaema- võibolla on see ka omamoodi hoolimine.
ööööös on salapära. vampiirid kaovad siis kui hommik koidab.

kodanik
7 aastat tagasi
Reply to  öööööö

kui küsida,miks mõned inimesed ,kes linna palgal on tööajast erakonna asjadega tegelevad, ennekõike linna avalike suhete spetsialist. Siis see ei ole irisemine ega kibestumine , vaid õigustatud küsimus.

kodanikule
7 aastat tagasi
Reply to  kodanik

kindlasti võetakse kodaniku avamust kuulda ning luuakse salajaste suhete spetsialisti ametikoht. Huvitav kui nüüd mõni teine erakond meie linna külastab…kuidas siis peaks linnaisa käituma. Ma ei taha sellele isegi mõelda..omadele oma ja võõrastele võõras või omadele võõras, võõrastele oma…
Mis kodanik arvab?

mart
7 aastat tagasi

sooäär ka kohal…

Tohohh
7 aastat tagasi

Sukles, sul peaks ikka niipalju olema austust Riigikogu liikmete ees, et sa ei peaks käsi kogu aeg taskus hoidma. Või on mingid probleemid, mida ehk tohtrid võiksid lahendada?

ärni
7 aastat tagasi

sukles oleks pidanud linnavalitsuses tööl olema samal ajal mitte peetrikesega ringi sõitma.

aga
7 aastat tagasi
Reply to  ärni

sama kehtib ka Parbuse kohta. Mees peaks linna mitte partei asju ajama.