Henrik Normann tuleb komöödiaga Haapsallu

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Normann pilt tänaval

24. mail kell 19 mängib Henrik Normann Haapsalu kultuurikeskuses komöödiat „Henrik Normanni uskumatud seiklused New Yorgis“, mille on lavastanud Anne Paluver.

Broadwayl 9.-16. jaanuaril 2016 kirja pandud tekst põhineb tõestisündinud lool. Aasta alguse veetis Henrik Normann New Yorgis, elades Times Square'il, hotelli Crowne Plaza 46. korrusel, toas number 4637. Pärast äpardusi lennujaamas, kummalisi intsidente lennukis ja konflikte vastuvõtulauas ei oleks ta eales uskunud, et visiit New Yorki saab edasi veel ainult hullemaks minna. Enam ei jäänud muud üle, kui kõik üles kirjutada.

„Äratundmisrõõmu jagub kõigile, kes ise vähegi maailmas ringi reisinud on. Väikesed liialdused teenivad ainult üht eesmärki – vaatajatel peab lõbus olema. Lavale astuvad ka mitmed riigijuhid ja avaliku elu tegelased, sest kes oskaks neid veel paremini parodeerida kui mees-nagu-orkester Henrik Normann ise,” tutvustas etendust Komöödiateatri juht Hannes Villemson.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lembitu
7 aastat tagasi

Tragikomöödia enamb ei sobi?