Puise ninal avati raamatutuba

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

Laupäeval avati Puise ninal endises väravahoones raamatutuba.

Puise ninal, enne sadamat on endine väravahoone teeveeres aastaid tühjana seisnud.

„Kambaga mõtlesime, et siin võiks midagi teha,“ ütles Nina talu külalistemaja perenaine Leili Jõgisoo, ise pisikeses majakeses raamaturiiuleid paika sättides.

„Parilas pandi raamatukogu pandi kinni, nii tekkiski mõte, et miks mitte siin raamatulaenutusega tegelema hakata,“ selgitas Jõgisoo.

Riiulid ja raamatud saadi raamatutoa tarvis Parilast. Raamatutoas ei hakka raamatukogutädi kogu aeg kohal istuma. „Ilmselt paneme telefonimumbri uksele,“ ütles Leili Jõgisoo ja lisas, et kui raamatuhuviline märku annab, siis jookseb ta oma talust kohale ja raamatusoov saabki täidetud.


Teeme Ära talgute kohta loe ka siit: "Galerii: Teeme Ära talgud Puise kalasadama korrastamisel


Fotod: Urmas Lauri Teeme Ära talgud 160 Puise raamatutuba (3) Teeme Ära talgud 160 Puise raamatutuba (4) Teeme Ära talgud 160 Puise raamatutuba (6) Teeme Ära talgud 160 Puise raamatutuba (8) Teeme Ära talgud 160 Puise raamatutuba (9) Teeme Ära talgud 160 Puise raamatutuba (11) Teeme Ära talgud 160 Puise raamatutuba (12)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments