Läänemaa JK Haapsalu alistas meeleolukas kodumängus FC Lelle 4:0

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Bert Rotberg Läänemaa JK Haapsalu 4:0 FC Lelle
Foto: erakogu

Läänemaa JK Haapsalu alistas meeleolukas kodumängus Haapsalu Leegioni toel FC Lelle 4:0!

Päikesepaiste ja sooja kätte kogunes pea 100 pealtvaatajat ning kell 18 pandi Haapsalu kunstmuruväljakul pall mängu.

Läänemaa JK Haapsalu võttis varakult mängu ohjad enda kätte ning pärast paari üksikut pealelööki avati ka väravatearve. Talis Tamm leidis sööduga oma keskväljapartneri Kristo Enni, kes esimese puutega kaks Lelle mängijat üle mängis ning seejärel täpse löögi värava tahanurka saatis – 1:0 võõrustajatele.

Mõned minutid hiljem realiseerisid väljakuperemehed väga edukalt audisisseviske. Andres Proosväli leidis kiire audiga 5-kasti nurka avanenud Kaarel Koeli, kes peaga palli Karmo Einamnnile suunas, kellel ei jäänud muud üle kui pall paarilt meetrilt väravasse suunata – 2:0.

Enne avapoolaja lõppu olid veel head võimalused Kaarel Koelil, Talis Tammel ja Martin Salfil, kuid kas päästis FC Lelle legendaarne väravavaht Rainer Emberg või olid läänlased ise lohakad ja jätsid võimalused kasutamata.

Teisel poolajal läks aega 10 minuti, et eduseisu suurendada. Andres Proosväli leidis paremalt äärelt täpse tsenderdusega üles Martin Salfi, kes kontrollis palli ja seejärel saatis täpse löögi värava alla nurka – 3:0.

Teisel poolaja lõpupoole suutis Lelle läänlaste mängu edukamalt pärssida ning tekitati isegi mõningast peavalu pikkade pallidega, kuid midagi väga ohtlikku Läänemaa värava all ei sündinud.

4:0 väravast lihtsamat Läänemaa enam tõenäoliselt tänavu ei löö. Karistuslöögi enda karistusala lähistel mängis maast sööduga lahti keskkaitsja Bert Rotberg keskväljal vabaks jäetud Martin Salfile, kes pööras ning leidis kiirelt sööduga paremalt äärelt liini taha avanenud Andres Proosvälja ning noor Flora U19 meeskonnast laenul olev ääreründaja ei eksinud ning vormistas mängu lõppskoori.

Läänemaa JK Haapsalu mängis koosseisus: Siim Pikkaro, Rivo Reinsalu, Jako Kariste, Bert Rotberg, Aleksei Saveljev, Kaarel Koel, Kristo Enn, Talis Tamm, Andres Proosväli, Martin Salf ja Karmo Einmann. Vahetusest sekkusid Leonid Bragin, Artur Matto, Morten Saar, Andre Kaja ja Kris-Sten Toom.

Läänemaa JK Haapsalu jätkab võiduga liigatabeli liidrite Nõmme United II kannul. Läänlaste järgmine liigamäng leiab aset järgmisel nädalavahetusel kui sõidetakse külla Pärnu JK Vaprusele.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
fänn
7 aastat tagasi

Tublid poisid!!! Ei saa siiski jätta märkimata, et Lelle on liiga viimane, kaotanud kõik neli mängu väravatega 1:21.

Mati
7 aastat tagasi

Väga tublid-EDU !!!

Vichai - Leicesteri omanik
7 aastat tagasi

Kui ma oleks ärimees, siis investeeriksin kindlasti siia. Tugev punt noorte ambitsioonikate noormeestega.