Lauatennis: Haapsalu karikasarja võitsid Aaro Õismets ja Karin Talving

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Lõppesid ligi pool aastat kestnud Haapsalu XV Karikasari ja Läänemaa XI Rahvaliiga. Kuueetapilises karikasarjas osales kokku 92 mees- ja 38 naislauatennisisti, samuti kuus etappi kestnud Rahvaliigas oli osalejaid 106.

Esmakordselt tulid kõigis kolmes klassis võitjaiks läänlased.

Meestest tuli kokkuvõttes esimeseks Aaro Õismets 237 punktiga ja teiseks Andrus Steinbach (LTK Kalev) 229 punktiga. Nemad olid ka finaalis esimene ja teine. Kokkuvõttes sai kolmanda koha mõneti üllatuslikult Heikki Sool 216 punktiga, kellele piisas finaalis kuuendast kohast.

Enne finaali kindlalt esikolmikus olnud Mihkel Puhm jäi tujutu mänguga finaalis kaheteistkümnendaks ning kokkuvõttes 214 punktiga neljandaks. Puhm oli oli parim juunior.

Naistest võitis finaali ning ka kokkuvõttes Karin Talving 243 punktiga, teiseks jäi Janely Vestli ning kolmandaks Maria Võrklaev (kõik Haapsalu LTK).

Rahvaliiga kokkuvõttes kogus Karin Talving 239 punkti, Kaaro Saatmäe 217, Ain Raid (Märjamaa) 212, Mati Paat 211 ja Allex Rummel 200 punkti.

Karin Talving oli ka parim naispaarismängija.

Meestest oli parim paarismängija Andrus Steinbach.

Parimad kadetid olid Marii Ert ja Dmitri Rakel Keilast.

Finaali igamehe paarismängus tulid võitjaks Õismets-Grigori Maltizov (Haapsalu-Maardu), teiseks jäid Steinbach-Rakel, kes alistasid paari Akman-Sool.

Naispaaridest võitsid Talving-Võrklaev.

Mai keskel toimuvad Eesti lauatenniseliidu laste karikasarja finaal Aseris ning meie Eesti koondislastele veel juunioride TOP-8, veteranide MM Hispaanias, jaanipäeval Põhja-Euroopa noorte meistrivõistlused Haapsalus, Baltimaade noorte TOP-10 ning noorte EM Horvaatias Zagrebis.

Lõppesid ka Pärnumaa karikasarja võistlused, kus üldkokkuvõttes sai kolmanda koha Aaro Õismets. Juunioride arvestuses oli Karin Talving teine ning kadettide arvestuses Allex Rummel kolmas.

Heikki Sool

Fotodel nais- ja meespaaride võitjad.
LauatenniseneiudLauatennis

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments