Maksumaksjate liit pani riigikogulastest autoliisijad autahvlile

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

autahvel EML

Eesti maksumaksjate liidu ajakiri MaksuMaksja avaldas oma värskes numbris autahvli "Eesti teede au ja uhkus."

"Nemad sõidavad  meie kõigi raha eest liisitud autoga. Peatu ja anna teed! Sinust tuhiseb mööda meie au, mõistus ja südametunnistus," ütleb autahvlit saatev tekst.

Autahvlil on 70 riigikogu liiget, kes lasksid eelmise aasta detsembris oma auto liisinguarve kuluhüvitise osana maksumaksjatel kinni maksta.

Esikolmiku moodustavad juhiloata Mihhail Stalnuhhin, Mailis Reps ja Ken-Marti Vaher. Kuuendal kohal on Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa valmisringkonnast riigikokku jõudnud Raivo Aeg, kelle Toyota Land Cruiser läks eelmisel aastal maksumaksjale maksma 4400 eurot.

Pikema ja põhjalikuma tabeli riigikogu liikmetele makstud kuluhüvitised sõiduautode rendi ja liisingu eest leiab siit.

Hiiu-, Lääne- ja Saaremaa valimisringkonnast pääsesid riigikokku Raivo Aeg, Lauri Luik, Kalev Kotkas, Jaanus Karilaid, Urve Tiidus, Kalle Laanet, Enn Eesmaa ja Andres Ammas. Ammasel isiklikku sõiduautot pole.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Lahendus
7 aastat tagasi

Viimane aeg astuda Venemaa koosseisu ja kõik mured lahendatud!

LollonLollOlla
7 aastat tagasi

käiakse ainult pagulasi juurde lunimas(millepealt teenib ju minister korraliku nutsu)ja surutakse (pederastide seadus) kooselu seadust läbi mis on minu arvates täiesti hälve.

LollonLollOlla
7 aastat tagasi

Mingist Eesti elu edendamisest pole juttugi ,lambad võtke nüüd ennast kokku ja avage silmad 😉

LollonLollOlla
7 aastat tagasi

Kas hetke Eesti olukorras on tööd palju tehtud nende aastatega (maksutõusud ,trahvide kahekordistumised ,neid on veel ja veel ) Te võdke iga riigikogu liikme ülesanded endale ette ja hakake uurima kui palju on tehtud neid ülesandeid . Vaadake riigikogu istungeid ,pooled liikmed on puudu istungitelt, ja kui on kohal siis käivad ainult perset soendamas.

juss
7 aastat tagasi

Selliste jamad tõttu oligi 1940a. suvel töölisklass nõus NSV Liitu astuma! Seletagu martlaarid, mida iganes! Vihast rahvast on ju kerge lollitada!

Ahv
7 aastat tagasi

Aga Luik jõuab seda kõike teha. Samal ajal joostes maratoni. Mina ei oska ja sellepärast töötu olengi.

juss
7 aastat tagasi
Reply to  Ahv

Leenin oli ka imemees. See suutis korraga lugeda- kirjutada- rääkida ja kuulata I

LollonLollOlla
7 aastat tagasi
Reply to  Ahv

Võta kokku ennast inimene ,nii väike enesehinnang nüüd ka ei saa olla.

Ahv
7 aastat tagasi

aga teevad ju tööd kui palka saavad.

just
7 aastat tagasi
Reply to  Ahv

ja kõvasti teevad kui sellist palka saavad, proovi olla ühekorraga veoautojuht, juhtida veel 10 nõukogu, oma 5 erafirmat, käia iga päev ukselt uksele oma valijaga kohtumas, sellise sandi palga eest sellist tööd küll ei teeks

mis
7 aastat tagasi

te vingute, kandideerige ka riigikokku ja kasutage neid soodustusi, nad ongi meie au ja uhkus ka lennuki liisimises pole mingit pattu, sest nad on 24/365 ikkagi tööl

LollonLollOlla
7 aastat tagasi
Reply to  mis

“Mis” küsimus sulle. Mis t*ra tööd nad seal teevad ah? Sa vaatad liigapalju telekat ja loed uudiseid aga omapeaga ei mõtle.Marru ajavad inimesed kes on nii sügavas unes ja ei näe keda ja mis huve nad seal teenivad .kurb lihtsalt kurb.