Uutel parvlaevadel hakkab reklaampindadega saarlaste asemel toimetama hiidlaste firma

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Uued parvlaevad (praamid (8)
Rohuküla-Heltermaa liinil hakkavad kurseerima Türgis ehitatavad parvlaevad Leiger ja Tiiu (pildil). Foto: TS Laevad

1. oktoobrist Eesti suursaarte ja mandri vahel opereerimist alustavatel parvlaevadel hakkab konkursi tulemusel reklaampindadega opereerima Hiiumaa ettevõte Recado Meedia OÜ.

Reklaampindade konkursi kutse saadeti seitsmele ettevõttele, kellest kolm tegid pakkumise. Lisaks Hiiumaa firmale osales konkursiul ka üks ettevõte Saaremaalt ning üks Tallinnast.

Reklaampindadeks on igal uuel parvlaeval seitse ekraani, mis on ühendatud ühtsesse süsteemi. Kolm ekraani on suurusega 55 tolli ja neli ekraani suurusega 43 tolli.

Ekraanid on parvlaevade peamised reklaampinnad, lisaks tuleb igale laevale ka voldikute alus kohalike kultuurisündmuste reklaamimiseks.

Ettevõtted, kel huvi uute parvlaevade reklaampindade vastu, võivad juba OÜ-ga Recado Meedia ühendust võtta.

Tallinna Sadama tütarettevõtte TS Laevad poolt tellitud uued laevad saabuvad Eestisse 2016. aasta suve teisel poolel ning asuvad Virtsu-Kuivastu ja Rohuküla-Heltermaa liinidele alates 1. oktoobrist 2016.

Praegu suursaarte liinidel kurseerivatel Väinamere Liinide parvlaevadel ja sadamates majandab reklaamiga Saaremaa firma Raadio Kadi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments